Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Weer op zakenreis? Dit zijn de mogelijkheden

COVID-19 informatiepagina

Voor organisaties is het essentieel om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden voor internationale zakenreizen. Via deze pagina voorzien wij u van de meest actuele informatie.

Informatie per airline en luchthaven

Veel vliegroutes zijn inmiddels weer opgestart. Hiermee gepaard gaat dat enkele airlines en luchthavens nog wel maatregelen opstellen. Denk hierbij aan hygiënemaatregelen van de airlines en luchthavens zelf, maar ook voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn voor de reizigers. Daarnaast bieden veel airlines flexibele voorwaarden, door bijvoorbeeld kosteloos te kunnen omboeken of annuleren.

Via onderstaande button vindt u per airline en luchthaven informatie over hun maatregelen.

Reisadviezen

Voorkom verrassingen op reis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken voorziet in een passend reisadvies voor iedere bestemming. Het coronavirus is één van de veiligheidsrisico’s die momenteel veel invloed heeft op het advies.

Via onderstaande button vindt u per bestemming informatie over de risico’s en alle andere belangrijke informatie in het reisadvies.


Bestemmingen

Ieder land hanteert zijn eigen coronabeleid, waardoor het vaak onoverzichtelijk is welke regels waar gelden. Via de interactieve kaart van Safeture ziet u per bestemming welke actuele maatregelen er gelden. Deze tool biedt de juiste kaders voor het plannen van een volgende reis naar een specifieke bestemming.


Overige handige links

Wat kan Munckhof nu voor u betekenen?

Wij begrijpen dat het onderwerp zakenreizen vanwege alle onzekerheden vragen oproept. Daarom gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Veiligheid, gezondheid en kosten zijn voor veel organisaties belangrijke pijlers als het gaat om de herstart van het zakenreizen.

Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Let op: Bovenstaande informatie is voor u verzameld vanuit een service intentie. Munckhof is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de juistheid of tijdigheid van de dienstverlening van de genoemde aanbieders en informatiebronnen.

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe