Kwaliteit in zakenreizen BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Kwaliteit in zakenreizen Kwaliteit in zakenreizen MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL MEER KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL MEER HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL MEER

In gesprek met… de Climate Neutral Group

Juist in een tijd waarin zakenreizen niet vanzelfsprekend zijn, is het belangrijk om in contact te blijven met toonaangevende marktpartijen. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt, hoe staan belangrijke spelers ervoor, hoe zien de professionals de toekomst van de zakenreisbranche?

Om antwoord te krijgen op al uw vragen en onzekerheden organiseert Munckhof Business Travel een serie webinars met de titel ‘In gesprek met…’. In ca. 45 minuten gaan wij op een informele en laagdrempelige manier in gesprek met een professional van een toonaangevende travelpartner.

Zakenreizen en duurzaamheid, gaat dat samen?

In de derde editie van deze serie is het woord aan Marjan Verbeek, Strategic Partnership Manager bij Climate Neutral Group. De Climate Neutral Group is gespecialiseerd in duurzaamheidsvraagstukken voor organisaties, waaronder internationaal reizen. Met de wereldwijde pandemie COVID-19 zijn zakenreizen tot een minimum gedaald. Daarom is het nu hèt uitgelezen moment om uw duurzaamheidsbeleid in lijn te brengen met uw reisbeleid.

Tijdens dit webinar staan we dan ook uitgebreid stil bij:

  • Wat is de huidige stand van zaken in duurzaamheid in de reisindustrie?
  • Welke wetgeving is hierop van toepassing?
  • Welke ontwikkelingen zijn er zichtbaar?
  • Hoe kan ik mijn reisbeleid verduurzamen?


Bekijk hier de recording van het webinar: