Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

LOT komt met een vernieuwd netwerk. Winter betekent zaken doen met de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen!

Venlo, 27 januari 2022

LOT Polish Airlines nodigt u uit aan boord!

In het winterseizoen 2021/2022 biedt de nationale luchtvaartmaatschappij in totaal bijna 100 routes aan. Dit zijn naast binnenlandse vluchten en Europese routes, ook langeafstandsvluchten naar Sri Lanka, de Verenigde Staten en Canada. Uiteraard blijven er flexibele mogelijkheden voor passagiers om tickets te wijzigen.

LOT’s prioriteit is haar vluchtennetwerk zo te reconstrueren om zo snel mogelijk terug te keren naar het vliegen zoals we dat kenden van voor de pandemie. Ons winteraanbod is een gevolg van de vraag en de toegangsregels in de afzonderlijke landen. In het verlengde van het succes van het zakelijke (en tegelijkertijd recreatieve) aanbod, bieden wij onze passagiers nu vluchten naar Colombo in Sri Lanka aan – evenals goede verbindingen naar de Verenigde Staten.

Wij houden ook steeds het reguliere netwerk in het oog. Het vluchtschema is zo opgesteld dat de reis op Warschau Chopin Airport vanuit de meeste door LOT geëxploiteerde bestemmingen in Polen, West-Europa en Scandinavië, de Baltische Staten en Centraal- en Oost-Europa comfortabel verloopt.

Flexibele mogelijkheden voor passagiers om tickets te wijzigen.

Voor passagiers van wie de vlucht niet terugkomt binnen de pandemische omstandigheden, biedt de luchtvaartmaatschappij een reeks flexibele omboekingsopties. Tickets kunnen gratis worden omgeruild voor een vlucht op een andere datum.

Het ticket kan worden omgeruild voor een voucher (12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte) voor alle vluchten die de volgende 12 maanden in het netwerk van LOT beschikbaar zijn; u kunt ook om een terugbetaling vragen. Voor alle voorwaarden en meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met uw lokale agent bij Munckhof Business Travel.

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe