Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Munckhof nieuwe travel partner voor de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam

Munckhof heeft onlangs de aanbesteding gewonnen voor het verzorgen van buitenlandse dienstreizen voor de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het gunnen van de aanbesteding aan één vaste leverancier moet er toe leiden dat reizen van de onderwijsinstellingen voortaan via één vaste leverancier georganiseerd worden. In de aanbestedingsprocedure werd Munckhof hiervoor als beste beoordeeld en is daarmee de nieuwe travel partner. De daadwerkelijke eerste reisdatum is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19.

Volledige ontzorging

Het dienstverleningsconcept van Munckhof sluit naadloos aan bij de wensen van de HvA en de UvA, blijkt uit de beoordeling van ‘uitstekend’ op de verschillende gunningscriteria. Onder meer het borgen van duurzaamheid in alle bedrijfs- en reisprocessen is een duidelijke meerwaarde. De visie van Munckhof sluit hierbij aan op de ambities die de HvA en de UvA hebben ten aanzien van duurzaamheid. Daarnaast werd het vaste team van contactpersonen, dat 24/7 op verschillende wijzen aanspreekbaar is, en de innovaties in de online boeking tool als zeer positief ervaren.

Eén vaste leverancier

Munckhof ondersteunt de HvA en de UvA in de transitie van decentraal naar centraal reizen boeken. Dat betekent dat met deze nieuwe samenwerking alle reizen bij Munckhof worden belegd en niet meer bij diverse leveranciers. Om dit te bewerkstelligen maakt de HvA en de UvA gebruik van de hybride dienstverlening van Munckhof. Dat wil zeggen dat reizen zowel online, via de boeking tool AVA Book, alsook offline, via de travel consultants, geboekt kunnen worden. Hiermee biedt Munckhof één passende totaaloplossing.

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe