Meer voor Marine & Offshore SPECIALISME VOOR MARINE & OFFSHORE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Marine & Offshore Meer voor Marine & Offshore MEER Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER

Zeeliedenvervoer over de weg

Wat veel mensen niet weten, is dat Munckhof naast het boeken van vliegtickets voor zeelieden, gespecialiseerd is in het zeeliedenvervoer over de weg. Een one-stop-shop dus voor al uw zeeliedenvervoer!

Munckhof Taxi

De taxidivisie van Munckhof richt zich o.a. op zakelijk vervoer, waaronder het vervoer voor zeelieden. Wat er anders is aan het vervoer voor zeelieden?

  • Wij begrijpen de dynamische planning. Deze kan iedere dag, ieder uur en zelfs iedere minuut wijzigen. Zowel onze mensen op de planning, als de chauffeurs zijn hierop getraind.
  • Een flexibele ophaal- en afzetlocatie vinden wij doodnormaal. Van de luchthaven, naar het schip, of toch nog even langs de keuringsarts? Dankzij goede communicatie is dit geen enkel probleem.  
  • Veel personen, veel bagage… We passen het taxivervoer aan op de benodigdheden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Stel hier uw vraag:

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor: