Meer voor Marine & Offshore SPECIALISME VOOR MARINE & OFFSHORE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Marine & Offshore Meer voor Marine & Offshore MEER Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER
Blog

Munckhof Business Travel investeert in unieke boekingstool voor zeeliedenvervoer

Per 3 november lanceert Munckhof Business Travel haar nieuwe slimme boekingstool: AVA Maritime. AVA Maritime is speciaal ontwikkeld als boekingstool voor zeeliedentickets. Gebruikers kunnen met deze tool zelf online vliegtickets boeken, wijzigen en annuleren. Deze flexibiliteit in combinatie met de offline service, maakt de dienstverlening van Munckhof Business Travel uniek binnen de Marine & Offshore branche.

AVA Maritime

Het boeken van zeeliedentickets is één van de specialisaties van Munckhof Business Travel. Vanwege de flexibiliteit en complexiteit van de Marine & Offshore branche, kunnen zeelieden vliegtickets boeken tegen speciale tarieven en voorwaarden. In veel gevallen kunnen alleen travel consultants deze boekingen, inclusief wijzigingen, realiseren. Met de komst van AVA Maritime, de boekingstool voor zeeliedentickets, kunnen gebruikers dit voortaan ook zelf. Natuurlijk blijft de offline service onverminderd van kracht. Daarnaast kunnen klanten ook gebruik maken van het zeeliedenvervoer over de weg met Munckhof Taxi. Deze combinatie maakt de dienstverlening uniek. 

Uitbreiding AVA Technology

AVA Maritime is een nieuwe module binnen het in september gelanceerde AVA Technology Platform. Dit platform, met alle state-of-the-art travel technologieën, heeft als doel om voor zowel klanten als medewerkers het organiseren van (zaken)reizen zo efficiënt mogelijk te maken.

Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof: “De toevoeging van AVA Maritime aan dit platform is voor ons een logische investering. Met de lancering van deze tool spelen we in op de behoefte van onze klanten, om zelf boekingen voor zeelieden te beheren, wijzigen en annuleren. Daarentegen blijft de persoonlijke klantbenadering en uitgebreide service onverminderd belangrijk. De tool werkt daarmee ondersteunend aan onze service. Het aflossen van scheepsbemanningen blijft uiteindelijk toch mensenwerk.”