Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Marine Travel

Is uw bedrijf actief in de scheepsvaart? Dan organiseert u vast wel eens zakelijke reizen voor uw zeelieden. Munckhof Business Travel is uw partner op het gebied van zeeliedenvervoer. Niet alleen voor vliegtickets, maar ook voor een full-service dienstverlening. Bij Munckhof Business Travel zit u zelf aan het roer!

Laten we kennismaken

 

Jarenlange ervaring in marine travel

Door onze jarenlange ervaring met de gespecialiseerde marine travel dienstverlening en de offshore tarieven die wij mogen hanteren, bieden wij voor de scheepvaart, gas en olie industrie altijd een passende mobiliteitsoplossing. Het partnership dat we hebben op het gebied van zakenreizen gaat verder dan het boeken van een ticket. Wij hebben ons nadrukkelijk verdiept in de werkprocessen binnen de maritieme sector en onze werkwijze daarop volledig afgestemd.

 

“Wij zijn ontzettend blij met een loyale en betrouwbare partner zoals Munckhof: goede service, goede tarieven en korte lijnen” – Louwe Hakvoort (Gerwil Crewing)
 Lees hier de hele referentie.

 

Soepele reisvoorwaarden

Onze kantoren in Schiedam en Groningen liggen aan de haven waardoor onze teams letterlijk en figuurlijk dicht bij u staan. Als geen ander weten wij hoe dynamisch het scheepvaartverkeer is. Flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij essentieel. In onze dienstverlening anticiperen we hierop met onze eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst, de speciale zeelieden tarieven die wij mogen hanteren en de soepele reisvoorwaarden die we bij luchtvaartmaatschappijen hebben kunnen bedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kosteloos kunnen wijzigen en annuleren van vluchten en de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. 

 

Unieke online boekingstool: AVA Maritime

AVA Maritime is onze boekingstool die speciaal is ontwikkeld voor het boeken van zeelieden tickets. Deze tool geeft u de volledige vrijheid uw boekingen zelf te beheren, wat betekent: zelf online boeken, wijzigen en annuleren, waar en wanneer u wilt! Die flexibiliteit vindt u nergens.

AVA Maritime biedt u:
   ✅ Volledig aanbod van tickets tegen marine en public fares
   ✅ Gratis ticketing deadline – ook non-refundable tickets!
   ✅ In een paar klikken uw ticket boeken, wijzigen of annuleren in de tool of de app
   ✅ Totaaloverzicht van uw boekingen
   ✅ Integratie met uw crewing software
   ✅ 24/7 support van ervaren travel consultants
   ✅ Naast vliegtickets helpen we u met hotelboekingen, autohuur en zeeliedenvervoer over de weg

Meer weten over AVA Maritime?

 

Waarom kiezen voor marine travel bij Munckhof Business Travel?

Bij Munckhof Business Travel zijn we recht door zee. Geen poespas, gewoon goed werk leveren. Dit doen we door het boeken van reizen voor u zo prettig mogelijk te maken: online de meest flexibele boekingstool, offline altijd excellente service door ervaren consultants. En dat 24/7!

Met zeven kantoren in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Onze kantoren in Schiedam en Groningen zijn daarbij gespecialiseerd in marine travel.

 

X


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Bent u geïnteresseerd in onze marine travel service? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen u graag meer over marine travel bij Munckhof Business Travel. 

Inge Haaima
Sales- en Account Manager
E: inge.haaima@munckhof.nl
T: +31 50 207 6345

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe