Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Business Travel

Wilt u de zakenreis voor uw reizigers tot in de puntjes geregeld hebben? Dan bent u bij Munckhof Business Travel aan het juiste adres. Met de recente terugkeer van business travel is het belangrijker dan ooit om de nodige voorbereidingen te treffen en op de hoogte te zijn van de huidige ontwikkelingen. Munckhof Business Travel ontzorgt u volledig en helpt u al uw uitdagingen te managen en uw zakenreis succesvol te maken. 

Laten we kennismaken

 

Gewijzigde rol travel arranger

Een zichtbare ontwikkeling in zakenreizen de laatste jaren is de gewijzigde rol van de inkoper en travel arranger bij bedrijven: er zijn bijvoorbeeld nieuwe travel policies voor internationale zakenreizen ontwikkeld of de huidige policy is herzien. Veel bedrijven kijken tegenwoordig meer naar het belang en de waarde van het investeren in zakenreizen. Het gaat dan om het welzijn en veiligheid van de zakenreiziger, meer gebruik van hybride vergaderingen (een combinatie van persoonlijke en virtuele vergaderingen), minder reizen voor interne samenwerkingsbijeenkomsten, meer duurzaamheid in het reisprogramma en een verlaging van de totale reiskosten.

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van internationale zakenreizen bieden wij u altijd een passende mobiliteitsoplossing, rekening houdend met uw travel policy, duty of care, reisdocumenten en traveller tracking. 

 

“De kracht van Munckhof is klantherkenning. Eén woord is genoeg”
 Lees hier de hele case

 

Soepele reisvoorwaarden

Onze zeven vestigingen liggen verspreid door het land waardoor deze teams letterlijk en figuurlijk dicht bij u staan. Als geen ander weten wij hoe dynamisch business travel is. Flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij essentieel. In onze dienstverlening anticiperen we hierop met onze eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst en de soepele reisvoorwaarden die we bij luchtvaartmaatschappijen hebben kunnen bedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kosteloos kunnen wijzigen en annuleren van vluchten en de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. 

 

Unieke online boekingstool: AVA Book

AVA Book is onze online boekingstool voor het boeken van zakenreizen. Via een mobiele of desktop app kunt u snel en eenvoudig vluchten, hotels en autohuur vergelijken en boeken. Het grote voordeel van deze op maat ingerichte tool is dat u altijd het beste aanbod krijgt passend binnen uw reisbeleid.

AVA Book biedt u:
   ✅ Totaaloverzicht van vluchten, hotels en autohuur
   ✅ Volledige integratie met Booking.com
   ✅ Ook low-cost carriers boekbaar
   ✅ Compleet inzicht in waar uw reizigers zich bevinden
   ✅ Persoonlijke 24-uurs servicedienst achter de hand

Wilt u meer weten over AVA Book?

 

Waarom kiezen voor Munckhof Business Travel?

Bij Munckhof Business Travel zijn we recht door zee. Geen poespas, gewoon goed werk leveren. Dit doen we door het boeken van reizen voor u zo prettig mogelijk te maken: online de meest flexibele boekingstool, offline altijd excellente service door ervaren consultants. En dat 24/7!

Met zeven kantoren in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. 

 

X


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Bent u geïnteresseerd in onze business travel service? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen u graag meer over business travel bij Munckhof Business Travel. 

Mascha Boelens
Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe