Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Blog

Waarom zijn wij 24/7 bereikbaar?

Medewerkers van Munckhof zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Een service die we onze klanten aanbieden omdat ook onze dienstverlening 24 uur per dag doorgaat. Of het nu een zakenreiziger betreft die aan de andere kant van de wereld is en een probleem heeft met zijn reis of een klant die we ‘s nachts over de weg naar zijn of haar bestemming moeten brengen. Als klanten van Munckhof op reis zijn, zijn wij bereikbaar.

Altijd in contact staan met reizigers

Met het automatiseren en digitaliseren van veel processen zou een 24/7 telefonische bereikbaarheid in theorie niet meer nodig hoeven zijn. Toch hanteren wij het beleid dat iedere reiziger een medewerker van Munckhof moet kunnen spreken als dat nodig is. Bij het zakenreizen wordt onze bereikbaarheidsdienst vooral ingezet als er grote vertragingen of annuleringen zijn op vluchten, als de reiziger een vlucht gemist heeft of bij calamiteiten waardoor de planning herzien moet worden. Onze medewerkers gaan dan direct voor de reiziger aan de slag om een alternatief te vinden.

U belt altijd met Munckhof, niet met extern callcenter

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke klantbenadering. Door veel aandacht te schenken aan het leren kennen van de klant weten wij wat voor de reiziger belangrijk is en welke wensen hij of zij heeft. Dit hebben we allemaal verwerkt in klantprofielen die voor de betreffende medewerkers te raadplegen zijn. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en kiezen er daarom voor om ook ’s nachts met eigen medewerkers bereikbaar te zijn. Bij Munckhof krijgt u geen extern callcenter uit een ver land aan te lijn als u ’s nachts belt. 

Service en noodzaak

Dat wij 24/7 telefonisch bereikbaar zijn is een service die zelfs in dit digitale tijdperk van grote toegevoegde waarde en vaak zelfs noodzakelijk is. Niets is zo vervelend als geen contact krijgen met het zakenreisbureau als u een acuut probleem heeft. Deze service zal daarom in de toekomst zeker behouden blijven.

Wat zijn uw ervaringen met een 24-uurs bereikbaarheidsdienst?

Mascha Boelens
Mascha Boelens
Result Manager
Mascha Boelens