Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Certificaten en keurmerken

Als toonaangevende personenvervoerder en reisorganisatie bezit Munckhof een breed scala aan certificeringen en branche specifieke keurmerken.

ANVR Luchtvaartagenten en Zakenreisbureaus (VLZ)
De ANVR is een brancheorganisatie voor reisagenten. Munckhof is aangesloten bij ANVR Luchtvaartagenten en Zakenreisbureaus (VLZ) en biedt haar reizigers daardoor zekerheid, kwaliteit en garantie met onder andere de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden en de Geschillencommissie Reizen. Meer informatie over ANVR kunt u vinden op www.anvr.nl.
ANVR
IATA (International Air Transport Association)
Munckhof is aangesloten bij IATA, de internationale handelsorganisatie voor de luchtvaartindustrie. Door het lidmaatschap van IATA mag Munckhof voor alle (circa 250) aangesloten luchtvaartmaatschappijen vliegtickets uitgeven.
IATA
PCI DSS
PCI DSS is de belangrijkste beveiligingsstandaard voor de card betalingsindustrie en bevat uitgebreide eisen voor beveiligingsmanagement, beleid, procedures, netwerk architectuur, software design en andere kritische beveiligingsmaatregelen.

Munckhof is gecertificeerd en voldoet aan de PCI DSS beveiligingsstandaard. Uw kaartgegevens zijn bij ons optimaal beschermd.
PCI DSS
ISO 27001 & ISO 27701 (informatiebeveiliging)
Het goed beveiligen van informatie is tegenwoordig essentieel. Met de ISO 27001-certificering toont Munckhof aan dat het informatiemanagement op een gedegen manier wordt aangepakt en betrouwbaar is. De ISO 27701-certificering geeft aan dat Munckhof privacy risico’s beheerst en dat persoonlijke identificeerbare informatie op een correcte manier wordt beheerd. De hele Munckhof organisatie is ISO 27001 & ISO 27701 gecertificeerd.
Kiwa certificaat
ISO 14001 (milieu)
Munckhof investeert in het milieu en in duurzaamheid. Zo zijn wij al jaren in bezit van het ISO 14001 certificaat. In het kader van deze certificering worden verschillende eisen gesteld aan de milieuvriendelijkheid van de organisatie. Daarnaast voldoet Munckhof uiteraard aan alle eisen die door de wetgever worden gesteld rondom de milieuwetgeving.
ISO 9001 14001
ISO 9001 (kwaliteit)
De ISO 9001 certificering is gericht op de kwaliteitsborging van werkprocedures, instructies en rapportages. Als ISO gecertificeerd bedrijf heeft Munckhof de verplichting om de dienstverlening continu te verbeteren om zo een nog hoger kwaliteitsniveau te bereiken. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door externe auditors.
ISO 9001 14001
PSO Trede 3
Met het PSO Trede 3 certificaat behoort Munckhof tot de koplopers in het bieden van werkgelegenheid aan de PSO-doelgroep. Dit betekent dat wij aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid biedt dan organisaties van dezelfde grootteklasse. Munckhof voldoet aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding.
PSO

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe