Kwaliteit in zakenreizen BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Kwaliteit in zakenreizen Kwaliteit in zakenreizen MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Over ons

De kwaliteitsstandaard in zakenreizen

Elke dag excellente service leveren, dat is waar Munckhof Business Travel voor staat. Wij geloven dat het organiseren van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever kan door de mens centraal te stellen in onze dienstverlening. Onze drive om uw zakenreizen succesvol te maken gaat ver. Wij zetten net dat ene stapje extra. Altijd. Dat is Meer met Munckhof Business Travel 

Munckhof Business Travel biedt u Meer: 

Meer excellente service
Meer excellente service 

Het regisseren van zakenreizen is mensenwerk en vraagt volgens ons om een persoonlijke aanpak. Onze meerwaarde zit ‘m dan ook in onze betrokkenheid. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zijn echt een partner op het gebied van zakenreizen.

De eerlijkheid, het inlevingsvermogen en de oplossingsgerichtheid van onze mensen is kenmerkend voor onze dienstverlening. Van het meedenken over uw travel policy tot aan onze eigen 24/7 support dienst, wij zijn er altijd voor u. Eén telefoontje naar uw vaste contactpersoon is genoeg.
Meer health, risk & safety
Meer health, risk & safety 

Door recente ontwikkelingen is zakenreizen complexer geworden. Dat begrijpen wij bij Munckhof maar al te goed. Met een gerust gevoel op zakenreis is voor ons dan ook het belangrijkst.

Door onze kennis, ervaring en slimme technologie met u te delen, doen we ons uiterste best om zekerheid in reizen te bieden. Met het samen opstellen van een travel risk strategie kunnen veiligheidsrisico’s beperkt worden en dankzij onze pro-actieve communicatie en slimme tools bent u volledig in control. Wij sluiten informatievoorziening en data-uitwisseling naadloos aan op de klantbehoeften, zodat monitoring, analyse en reporting altijd up-to-date zijn.
Meer kostenbesparing
Meer kostenbesparing

Profiteren van de service en technologie van een travel management company én kosten besparen?

Munckhof garandeert het! De vergoeding die wij vragen voor onze dienstverlening heeft altijd een positief rendement. U bespaart altijd meer dan dat u aan ons betaalt. Wij zetten altijd een stap extra om u te adviseren over de meest voordelige mogelijkheden op het gebied van zakenreizen.

 

Munckhof Groep  
 
Munckhof Business Travel is een zakenreisbureau dat onderdeel is van Munckhof Groep. Met meer dan 90 jaar aan ervaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen.  Daar zijn we trots op! Door de mens centraal te stellen in onze dienstverlening kunnen wij hoge kwaliteit en service garanderen. U vindt daarom altijd een team bij u in de buurt!

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe

Zakenreizen tijdens COVID-19? Dit zijn de mogelijkheden!

Bekijk de actuele reisinformatie

Om u te helpen bij het herstarten van de zakenreizen verzamelen wij constant alle actuele reisinformatie in één overzicht.

Klik hier voor het overzicht