Meer voor Marine & Offshore SPECIALISME VOOR MARINE & OFFSHORE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Marine & Offshore Meer voor Marine & Offshore MEER Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER
Case

“Goede service, goede tarieven en korte lijnen”

Sommige van onze klanten kennen we al jarenlang. Zo ook de dames en heren van Gerwil Crewing. Al meer dan 20 jaar ondersteunt Munckhof Business Travel ze met het boeken van vliegtickets. Tijd om eens met ze in gesprek te gaan… Aan het woord is Louwe Hakvoort, eigenaar van Gerwil Crewing.

Meer dan 20 jaar

Gerwil is een maritiem uitzendbureau, dat gespecialiseerd is in het voorzien van personeel voor de binnenvaart, zeevaart, offshore, wind energy, heavy lifting en dredging. Vanuit de kantoren in Nederland, Filipijnen, Rusland en Letland, zorgen zij ervoor dat alles voor en rondom de scheepsbemanning wordt georganiseerd. Aan Munckhof de eer om hiervoor het zeeliedenvervoer te regelen.

“De relatie met Munckhof bestaat al heel erg lang. Al ruim 20 jaar boeken wij alle vliegreizen via Munckhof. Eerst als scheepsvaartonderneming en later als crewing agency. De samenwerking is door de groei van ons bedrijf ook steeds breder geworden. Naast vliegtickets maken we ook wel eens gebruik van andere services, zoals hotelboekingen of autohuur. En binnenkort de nieuwe boekingstool AVA Maritime!”

 

Loyale betrouwbare partner

“We zijn nog altijd heel blij met Munckhof als partner. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders op de markt, maar van Munckhof weten we dat ze goede service, goede tarieven en korte lijnen hebben. En ook met name als er een keer iets anders loopt dan gepland, worden we altijd goed geholpen en geïnformeerd. Dat is wat wij zoeken, een loyale betrouwbare partner.”

Toegevoegde waarde tijdens coronapandemie

“Tijdens de coronapandemie hadden ook wij de nodige uitdagingen. Allereerst bleven natuurlijk vliegtuigen aan de grond. Het is belangrijk om dan gericht informatie te krijgen, daar zorgde Munckhof voor. Toen het eenmaal weer mondjesmaat op gang kwam, was er weinig capaciteit beschikbaar voor zeeliedentickets. Dan is het belangrijk om een goede partner te hebben die er bovenop zit om de tickets te krijgen. Dankzij de alertheid van Munckhof hebben wij snel genoeg onze schema’s weer op de rit kunnen krijgen. Daaruit blijkt voor ons wel de extra toegevoegde waarde om met een goede partij samen te werken.”

 

Toekomstige samenwerking

“De toekomst zie ik met veel vertrouwen tegemoet. Het feit dat we al meer dan 20 jaar klant zijn, zegt genoeg over de serviceverlening van Munckhof. We weten hoe Munckhof zich presenteert en meebeweegt in de markt. Dan durf ik wel te zeggen dat we de juiste partij hebben om samen een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

Bas de Smit
Bas de Smit
Result & Conversation Manager
Bas de Smit

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor: