Meer voor Marine & Offshore SPECIALISME VOOR MARINE & OFFSHORE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Marine & Offshore Meer voor Marine & Offshore MEER Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER
Case

Cuneus over Munckhof Business Travel: efficiëntie en persoonlijke service staan voorop

Cuneus is een detacheringsbedrijf in de binnenvaart. Cuneus detacheert internationaal personeel en opereert wereldwijd. Sinds 2018 werkt Cuneus met Munckhof Business Travel samen voor het verzorgen van reizen voor zeelieden. Wij spraken met Roxy van Wenum, Operations Manager bij Cuneus, over deze succesvolle samenwerking.


“Wij maken inmiddels alweer 6 jaar gebruik van Munckhof voor het boeken vluchten. Daarnaast maken we af en toe gebruik van Munckhof Taxi. Omdat Munckhof Taxi door heel Nederland zit, is er altijd wel een taxi beschikbaar. Dat werkt prettig.”

Een efficiënte dienstverlening 

Voor Cuneus hebben de diensten van Munckhof Business Travel een enorme bijdrage geleverd aan de verbetering van de bedrijfsprocessen. Maar waarom? Roxy gaat hier dieper op in: “Voorheen boekten we onze tickets via een collega in de Filipijnen, die op haar beurt weer boekte via een lokaal agentschap. Dit proces was omslachtig en tijdrovend, met veel schakels en inefficiënties. Toen ik via mijn netwerk hoorde dat Munckhof ook zeemanstickets kan boeken, besloot ik contact op te nemen.” Vanuit daar is vervolgens een mooie samenwerking ontstaan. “Het contact met Munckhof verliep meteen soepel en snel, waardoor we meteen konden beginnen met het boeken van onze tickets. Munckhof reageerden direct op onze vluchtwensen en speelden hierop in. Daardoor kon mijn werk ineens veel sneller en efficiënter!”

Onlangs is Cuneus overgestapt op AVA Maritime, de online boekingstool die speciaal ontwikkeld is voor het boeken van tickets voor zeelieden. “Door deze boekingstool kunnen we nu zelf onze tickets boeken. Dit is erg handig en stiekem vind ik het ook wel heel leuk om te doen. Ik kom uit de luchtvaartindustrie, dus dat er dan een optie is om zelf in de boekingswereld te duiken spreekt me wel erg aan.”, vertelt Roxy enthousiast.

 

Een persoonlijke benadering, een stapje extra

Tijdens het gesprek blikten we ook nog even terug op onze samenwerking tijdens de COVID-periode. Een uitdagende tijd met veel onzekerheid. Roxy gaat hier verder op in: “Tijdens de COVID-periode was het zeker niet gemakkelijk om vluchten te regelen. Ondanks de uitdagingen wist Munckhof toch altijd een oplossing te vinden voor het boeken, annuleren en opnieuw boeken van tickets. We hebben veel contact gehad en vaak gebeld om te schakelen. Een van de creatieve oplossingen van Munckhof tijdens deze periode was het plaatsen van fictieve namen op tickets, zodat er in ieder geval stoelen beschikbaar waren. Dit heeft ons enorm geholpen in deze uitdagende tijd!”


Een toekomstbestendige samenwerking

Zowel Munckhof Business Travel als Cuneus kijken met een enthousiaste blik vooruit. “We hebben altijd de service gekregen van Munckhof Business Travel die we gewend zijn. Hierin verwacht ik de komende jaren ook niets anders”, aldus Roxy. Of Roxy Munckhof Business Travel dan ook aan zou raden aan anderen? “Zeker! Munckhof Business Travel reageert snel en op een persoonlijke manier. Daarnaast krijg ik altijd het gevoel dat we bovenaan de prioriteitenlijst staan. Dat zegt voldoende. En zeker niet onbelangrijk, bij Munckhof Business Travel heb je aan één woord genoeg. Ze kennen de branche en weten onze behoeftes. Dat werkt wel zo prettig!”

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe