Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Studiereizen voor hogescholen

Boek een studiereis voor uw hogeschool, compleet en op maat samengesteld voor uw studenten

Gaat u binnenkort op studiereis met een groep studenten en wilt u compleet ontzorgd worden bij het organiseren van de groepsreis, het boeken van de accommodatie(s) en het regelen van vervoer ter plaatse? Onze collega’s van Munckhof Groups en Incentives gaan graag voor u aan de slag. Of het nu gaat om het bezoeken van een partner universiteit in Praag of een educatieve reis naar Londen of Berlijn. Wij denken graag met u mee en stellen voor uw studenten een reis op maat samen.

Waarom kiezen voor Munckhof?

Bij Munckhof begrijpen we waar hogescholen naar op zoek zijn. Wij hebben de expertise om het tot een onvergetelijke ervaring te maken. Dat doen we samen met ons team van specialisten en de ondersteuning van onze slimme technologie. Munckhof biedt uw hogeschool verder:

  • 24/7 bereikbaarheidsdienst: wij zijn er altijd voor u, klaar om te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden, zowel voor, tijdens als na de reis. En dat met onze eigen mensen.
  • Duty of Care: de veiligheid en het welzijn van uw studenten staan bij ons voorop. Daarom hebben wij ons calamiteitenmanagement in eigen huis en zijn ze 24/7 beschikbaar voor het geval zich een calamiteit voordoet.
  • Volledige ontzorging: van vlucht- en reisarrangementen tot accommodaties, activiteiten en events; wij regelen alles rondom de reis.
  • Persoonlijke service: onze toegewijde travel consultants werken nauw met u samen om uw reis precies op maat te maken naar uw wensen en doelen.

Meer weten?

Klaar om de organisatie van uw studiereis uit handen te geven? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

Joëlla Theelen
Manager Groups & Incentives
E-mail: joella.theelen@munckhof.nl
Tel.: +31 (0)77 324 7605

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe