Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Advance Passenger Information (API) verplicht bij boeken nieuwe reizen naar en vanuit Londen

Vanaf 1 april 2024 is het verplicht om Advance Passenger Information (API) te verstrekken bij het boeken van nieuwe reizen naar en vanuit Londen, conform de recente vereisten van de Britse overheid. Voor wijzigingen aan bestaande boekingen via de Eurostar-website vóór deze datum geldt ook de verplichting om de aanvullende passagiersgegevens te verstrekken.  

Wat houdt Advance Passenger Information (API) in? Dit is een cruciaal onderdeel van de grenscontrolemaatregelen van de Britse overheid voor reizigers die het Verenigd Koninkrijk in- of uitreizen. In het geval u een reis naar of vanuit Londen boekt of via ons hebt laten boeken, zult u na boeking een ticket ontvangen. Op dit ticket staat een link en boekingsreferentie. Deze informatie heeft u vervolgens nodig om de aanvullende gegevens in te voeren. Dit doet u via de website, bij de optie “Beheer uw boeking”. Wanneer alle gegevens compleet zijn, ontvangt u toegang tot uw eigen ticket.   

Bij het boeken van uw reis zijn de volgende gegevens vereist voor elke persoon op de boeking, zoals vermeld in het reisdocument:  

  • Voor- en achternaam  
  • Geboortedatum  
  • Geslacht  
  • Nationaliteit  
  • Type reisdocument (in Nederland is hiervoor het paspoort verplicht) 
  • Nummer reisdocument 
  • Land van uitgave van reisdocument 
  • Vervaldatum van reisdocument 

 

Heeft u nog vragen over deze nieuwe regeling? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.