Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Air Canada voert vluchten naar Amsterdam op

Vanaf 1 april wordt de rechtstreekse vlucht Amsterdam – Toronto 5 keer per week uitgevoerd. De vluchten worden uitgevoerd op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag met een Boeing 787. Later in het seizoen wordt de frequentie opgevoerd naar een dagelijkse vlucht.

Regering van Canada kondigt afschaffing aan van pre-entry testvereiste voor volledig gevaccineerde reizigers op 1 april

  • Volledig gevaccineerde reizigers hoeven geen pre-entry test te doen (ze kunnen nog steeds worden geselecteerd voor willekeurige tests bij aankomst, maar niet verplicht in quarantaine).
  • Niet-gevaccineerde reizigers hebben nog steeds een test bij aankomst en een dag 8-test nodig en moeten in quarantaine voor 14 dagen.
  • ArriveCAN is nog steeds nodig voor toegang tot Canada voor alle reizigers.

Air Canada’s Netwerk
Het netwerk omvat 6 continenten en telt meer dan 200 bestemmingen. Air Canada vliegt naar meer dan 50 Canadese bestemmingen en meer dan 40 bestemmingen in de VS. Alle vluchten naar de VS vertrekken vanaf de ‘F’-Gates. Minimale overstaptijd is 85 minuten. In Toronto gaat de klant al door de Amerikaanse douane en grensbewaking. Dit scheelt veel tijd bij aankomst in Amerika. Via Toronto biedt Air Canada sterke verbindingen naar New York, Boston, Denver, Orlando, Seattle en nog veel meer.

Ontdek de Air Canada Signature Suite
Verbeter uw preboarding-ervaring met de Air Canada Signature Suite, exclusief ontworpen voor onze Air Canada Signature Class-klanten die naar Europa, Azië en Zuid-Amerika reizen met een geboekte Air Canada-vlucht. Er wacht u een luxe ervaring waarbij we u uitnodigen om te genieten en te ontspannen met het beste dat Canada te bieden heeft op het gebied van eten, design en comfort.

Air Canada in één oogopslag
Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada en de grootste aanbieder van passagiersvluchten op de Canadese markt, de markt tussen Canada en de VS en op de internationale markt van en naar Canada. In 2019 behoorde het tot de 20 grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Air Canada is een van de oprichters van Star Alliance.