Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Brussels Airport Company lanceert Enjoy! Gold

Brussels Airport Company introduceert de Enjoy! Gold Bundel die reizigers gemoedsrust biedt. Een uiterst aangename reiservaring, inclusief Fast Lane, loungetoegang en bTag bagagetracking. Het ideale abonnement voor frequente vliegers, zowel zakenreizigers als vakantiegangers, die op zoek zijn naar gemak wanneer ze economy vliegen.

Passagierservaring is de belangrijkste prioriteit voor Brussels Airport. Met de nieuwe Enjoy! Gold Bundel geniet je van een comfortabele, naadloze en efficiënte reiservaring. Het ultieme gemak wordt gegarandeerd door de combinatie van onze drie comfortdiensten:

  • Fast Lane toegang versnelt het proces tijdens de veiligheidscontrole en garandeert dat je er binnen de vijf minuten door bent;
  • Onze Diamond Lounges, aan gates A (Schengen) en gates B (non-Schengen) bieden alles wat je nodig hebt om te werken, te ontspannen of te genieten van een hapje en een drankje vóór de vlucht;
  • De bTag, de AI bagage traceeroplossing, biedt je een geweldige aankomst in Brussels Airport.

Deze diensten zijn gebruiksvriendelijk. Jouw persoonlijke QR-code is altijd beschikbaar op je smartphone. Toon deze aan de Fast Lane of in de lounge en krijg meteen toegang. De bTag is levenslang geldig en wordt je per post toegestuurd.

Of je nu vaak op zakenreis gaat of een tweede huis hebt in het buitenland, de Gold Bundel maakt jouw reis nog aangenamer. De optimale mix om tijd te besparen en optimaal comfort te ervaren.

Reis je voor je werk in economy class op korte vluchten? Gold is een kosteneffectieve manier om jouw ervaring te verbeteren. Snel door de veiligheidscontrole, werken in de lounge, je apparaten opladen en wat telefoontjes plegen. Hebben we de vele voordelen voor werknemers al genoemd? Geen onkostennota’s, gedoe vooraf, of aparte reserveringen. Alleen maar gemak! Wil je blijere werknemers en tegelijkertijd minder administratie en kosten? Ga dan voor Gold!