Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

De enige non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht

Deze directe verbinding – momenteel op maandag en zaterdag – brengt reizigers in minder dan 14 uur van Amsterdam naar Jakarta. Bespaar tot 4 uur aan reistijd zonder last te hebben van een overstap op een ander vliegtuig midden in de nacht. Men komt daadwerkelijk uitgerust aan in Indonesië. De retourvlucht naar Amsterdam vanuit Jakarta is op donderdag en zondag.

Sinds kort is er een codeshare samenwerking met KLM waardoor er drie extra vluchten worden aangeboden met een Garuda Indonesia vluchtnummer. Deze vlucht maakt een korte tankstop in Kuala Lumpur. De vluchtnummers zijn GA9089 en GA9088.

 

First & Business Class

De Boeing 777-300ER, waarmee wordt gevlogen van/naar Amsterdam, biedt ook First Class aan waarin reizigers ongekende luxe en privacy kunnen ervaren. Er kan genoten worden van extra’s zoals een persoonlijke assistent voor en na de vlucht, toegang tot First/VIP lounges en nog veel meer. Binnen Nederland en grensstreken en groot Jakarta (Jabodetabek) worden reizigers zelfs opgehaald en gebracht met een luxe wagen.

Ook onze unieke Business Class, met onder andere een Chef de Cuisine aan boord, voorziet perfect in de luxueuze ervaring. Business Class passagiers genieten van een ruime 1-2-1 configuratie met gangpadtoegang voor elke stoel. Deze stoelen zijn eenvoudig aan te passen tot volledige platte bedden om te genieten van een goede nachtrust.

Voor First -en Business Class mag respectievelijk maximaal 50kg en 40kg bagage worden meegenomen, 10kg handbagage en laptoptas/handtas.

 

Economy Class

Deze klasse biedt ruime stoelen met een unieke 3-3-3 configuratie. Reizigers genieten al van deze voordelen in de standaard Economy Class met onder andere een ruime stoel met een seat pitch van 32 inch / 81.28 cm en daarnaast 30 kg bagagevrijheid, 7kg handbagage en laptoptas/handtas.

 

Extra services

In de Boeing 777-300ER is er Wi-Fi (tegen kosten) aan boord en een Personal Touch Screen Entertainment systeem. Naast de standaard bagage per cabine mag er ook kosteloos tot 23kg aan sportbagage worden meegenomen. En een fiets zelfs kosteloos tot 30kg, mits goed verpakt in een fietsdoos of speciale fietskoffer.

Garuda Indonesia