Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Duurzame vluchten van Etihad

De duurzame vluchten van Etihad stelt de maatschappij in staat om geavanceerde duurzaamheidsoplossingen te testen en te ontwikkelen en een schonere toekomst voor de luchtvaart te charteren.

Voor vandaag, morgen en voor altijd

Door ervoor te kiezen om met Etihad te vliegen, kiest u voor een luchtvaartmaatschappij die duurzaamheid tot een pijler heeft gemaakt van onze toekomstige groei en expansie. Etihad heeft geïnvesteerd in moderne, zuinige, milieuvriendelijke vliegtuigen en heeft haar minder efficiënte vliegtuigen afgeschreven. 37% van de vluchten wordt al onderhouden door elektrische tractoren en de hele vloot maakt gebruik van E-Tech Logs. Dat betekent dat Etihad minder papier gebruikt bij hun activiteiten. Etihad blijft hun vliegroutes herzien om de uitstoot te verminderen en is van plan hun gebruik van duurzame brandstoffen in de toekomst te blijven vergroten.

Wat is een duurzame vlucht?

Als onderdeel van het Etihad Greenliner Programme, lanceerde de maatschappij hun eerste Ecovlucht in 2019 en later een Duurzame vlucht in oktober 2021. Die vluchten stellen Etihad in staat om geavanceerde oplossingen te testen en te ontwikkelen die de belangrijkste uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aanpakken. Van geoptimaliseerde vliegroutes en vluchtefficiëntie tot het gebruik van duurzame brandstoffen en het beheren van secundaire vluchtemissies; Etihad Duurzame vluchten hebben een aanzienlijk lagere impact op de planeet. 

Klaar om groener met Etihad te vliegen?

Het Etihad Greenliner Programme is toewijding aan duurzaamheid – met een hele vloot van innovatieve Boeing 787 Greenliners die zich toeleggen op het uitproberen en testen van duurzame initiatieven in de luchtvaart. In samenwerking met partners heeft het programma Etihad in staat gesteld om baanbrekende producten en procedures in al onze activiteiten te introduceren.