Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Ebusco kiest, op weg naar duurzame toekomst, voor Munckhof Business Travel

Recent heeft Ebusco voor Munckhof Business Travel gekozen. Als zakenreisbureau biedt Munckhof Business Travel 24/7 ondersteuning én een handige all-in-one tool, AVA Book, voor het boeken van zakenreizen. Met deze service is het voor Ebusco nog gemakkelijker geworden om inzicht te krijgen in alle zakenreizen. Result Manager Mascha Boelens: “Hiermee heeft Ebusco een One Stop Shop mogelijkheid gekregen, waardoor ze alle zakenreizen onder één dak kunnen boeken.”

Anne Meijs, Back Office Assistent bij Ebusco geeft aan dat het boeken van reizen op allerlei websites ontzettend tijdrovend is en kijkt er naar uit het AVA Book dashboard te kunnen gebruiken. Vooral vanwege het inzicht dat ze hierdoor krijgt op alle lopende reizen. “Door samen te werken met Munckhof Business Travel kunnen we onze zakelijke reizen efficiënter en milieuvriendelijker maken, wat perfect past bij onze missie voor een duurzame toekomst. We zijn verheugd over deze samenwerking en kijken uit naar de positieve impact die het zal hebben op ons reisbeleid en het milieu.” 

Ebusco

Succesvolle samenwerking

Munckhof en Ebusco zijn overeengekomen bij succes tenminste drie jaar samen te werken.  Mascha is ook trots op de overeengekomen samenwerking. “Ebusco is natuurlijk een bekende naam. Ze bouwen elektrische bussen en zijn gevestigd in onze regio, in Deurne en met een productielocatie in Venray. Zij kunnen met deze samenwerking echt een slag maken als het aankomt op het efficiënt organiseren van zakenreizen. Ze hadden nog geen reisbureau en met de 24/7 ondersteuning van Munckhof Business Travel Venlo én met onze tool AVA Book weet ik zeker dat deze samenwerking een succes wordt.”