Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Etihad Airways wint de Business Traveller Awards 2022

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de VAE, is tijdens de Business Traveller Middle East Awards 2022 uitgeroepen tot de luchtvaartmaatschappij met de ‘Best Cabin Crew’ en is tevens bekroond met de ‘Best First Class’.

Het cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij staat bekend om hun authentieke en persoonlijke service, geïnspireerd door de traditionele, genereuze Emiratische-gastvrijheid. Etihad heeft in het verleden vele prijzen gewonnen voor haar uitstekende Cabin Crew service. De uitstekende service van de Cabin Crew is ook altijd een kenmerk van het merk geweest. De bemanning van de luchtvaartmaatschappij doorloopt een uitgebreid trainingsproces voordat ze het luchtruim kiezen, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, service en gastvrijheid. Etihad is momenteel op zoek naar cabinepersoneel voor zijn multinationale team in het emiraat Abu Dhabi.

Etihad’s First class sleepte ook de felbegeerde Business Traveller award in de wacht. De First class cabine is ontworpen als een privé-universum – een heiligdom in de lucht – dat gasten een zeer gepersonaliseerde en op maat gemaakte service biedt, afgestemd op de individuele voorkeuren van de gasten. Dit omvat onder meer een op maat gemaakte dinerervaring waarbij gasten een menu op maat kunnen samenstellen tijdens de vlucht. Gasten die reizen in First class krijgen ook gratis loungewear voor comfort tijdens de vlucht, evenals premium Acqua di Parma amenity kits.

Gasten die in First class reizen, worden ook uitgenodigd om in te checken in een privéruimte op de internationale luchthaven van Abu Dhabi en bij de speciale wachtrijen over de hele wereld. Ze hebben ook exclusieve toegang tot de speciale First class lounge van de luchtvaartmaatschappij met eetgelegenheden die geïnspireerd zijn op het Midden-Oosten en de internationale keuken. De bar van Etihad serveert drankjes uit de Etihad-kelder. Een fitnessruimte en douchefaciliteiten bieden gasten de mogelijkheid om hun tijd optimaal te benutten en verfrist te vertrekken.

De Business Traveller Middle East Awards werden maandagavond uitgereikt tijdens een galadiner dat werd bijgewoond door leiders uit de reisindustrie, na de openingsdag van de Arabian Travel Market in Dubai. De awards worden uitgereikt op basis van stemmen die online worden uitgebracht door reizigers en lezers van het tijdschrift Business Traveller Middle East.

Op de Arabian Travel Market toont Etihad dit jaar de nieuwe inrichting van de cabine van de A350-1000, het nieuwste vliegtuigtype van de luchtvaartmaatschappij dat in maart aan de vloot is toegevoegd. Daarnaast onthulde Etihad haar nieuwe Economy-producten met een nieuwe eetervaring, ontworpen met milieuduurzaamheid en een verhoogde gastervaring als prioriteit. De eetbenodigdheden zijn herbruikbaar en vormen een gesloten recyclingsysteem, wat betekent dat de producten aan het einde van hun levensduur worden verzameld, gewassen, vermalen en het resulterende poeder wordt hergebruikt voor de productie van nieuwe producten. De uitrol van deze nieuwe producten vindt plaats in het vierde kwartaal en zorgt ervoor dat de luchtvaartmaatschappij haar belofte nakomt om tegen het einde van 2022 het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik met 80% te verminderen.