Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Italiaanse gastvrijheid vanaf het moment dat u aan bood gaat

ITA Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Italië waar u de Italiaanse gastvrijheid ervaart, vanaf het moment dat u aan boord gaat.

Meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij

ITA Airways heeft een moderne vloot van 88 geavanceerde en milieuvriendelijke vliegtuigen. De Airbus A220, A330-900, A350-900, A320Neo en A321Neo zijn de paradepaardjes van de Italiaanse maatschappij; deze vliegtuigen zijn ontworpen met nieuwe materialen die het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 20 tot 27% verminderen. In 2024 voegt ITA Airways nog 28 nieuwe generatie vliegtuigen toe aan haar vloot, wat een belangrijk element van hun groeistrategie is, met als doel om tegen 2026 de meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij van Europa te worden.

Uitbreiding intercontinentaal netwerk ITA Airways

ITA Airways vliegt drie keer per dag tussen Amsterdam en Milaan – Linate en twee keer per dag tussen Amsterdam en Rome – Fiumicino. De Italiaanse luchtvaartmaatschappij heeft een zeer uitgebreid binnenlands netwerk. Ze vliegen op 17 binnenlandse routes van/naar Rome Fiumicino en 12 binnenlandse routes van/naar Milaan Linate. Daarnaast vliegen ze ook intercontinentaal naar o.a. New York, Boston, Washington D.C., Miami, Los Angeles, San Francisco, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Cairo, Algiers, Tunis, New Delhi en Tokyo.

Deze zomer breidt ITA Airways haar netwerk verder uit naar Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten met non-stop vluchten vanuit hun hub in Rome – Fiumicino. Vanaf april bieden we vluchten aan naar bestemmingen als Chicago, vanaf mei naar Toronto en Riyadh. In juni worden Accra en Koeweit-Stad toegevoegd, gevolgd door Dakar (Senegal) in juli en Jeddah in augustus. Met diverse verbindingen vanuit Rome en uitstekende overstapmogelijkheden voor reizigers van en naar Amsterdam.
Bij ITA Airways kunt u op midden en langeafstandsvluchten kiezen uit vier verschillende klassen: Business Class, Premium Economy (*), Comfort Economy (*) en Economy (*afhankelijk van toesteltype en route).

Loyaliteitsprogramma Volare

Als u frequent met ITA Airways vliegt, raden we u aan lid te worden van hun loyaliteitsprogramma Volare. Meer informatie en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u op Volare. Er is ook een corporate spaarprogramma waarmee uw organisatie punten spaart voor iedere zakenreis die uw medewerkers boeken: Volare Business Club.

Combireizen: vliegtuig en trein

Dankzij de overeenkomst tussen ITA Airways en AccesRail is het ook mogelijk om gecombineerde vliegtickets en treinreizen te kopen, hiermee kunt u als reiziger naar een groot aantal Europese steden reizen en moeiteloos overstappen van trein naar vliegtuig en v.v. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met onze travel consultants.

Nieuwe Business Class Lounge

De Hangar Lounge is de nieuwe ITA Airways Business Class lounge op Rome Fiumicino. Deze lounge heeft een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter, en is voorzien van 140 zitplaatsen. Het is een volledig “Made in Italy” concept dankzij de samenwerking met de meest prestigieuze Italiaanse merken om een ervaring van uitmuntendheid te kunnen aanbieden.

  • Bar met een prachtige taps toelopende vorm, met barman. Een gedeelte van de bar is gewijd aan Campari en Lavazza-koffie.
  • Buffet met warm eten tijdens lunch/diner en aperitief.
  • Relaxruimte met comfortabele Poltrona Frau-stoelen.
  • Werkruimtes voorzien van usb en oplaadmogelijkheden.
  • VIP-ruimte voor vergaderingen
  • Toiletten met douches.
  • Wi-Fi.

Maaltijden aan boord

ITA Airways streeft ernaar om op langeafstandsvluchten in de Business Class menu’s te presenteren die een ode brengen aan de Italiaanse keuken. Hierbij worden traditie en innovatie samengebracht om gasten te verrassen met nieuwe smaken en tegelijkertijd het gevoel van ‘thuis zijn’ te bieden.

Vanuit het buitenland worden meer traditionele gerechten geserveerd, met recepten geïnspireerd door de smaken van thuis, naast lichtere gerechten. Er is ook een «Dine anytime» service is aanwezig.