Kwaliteit in zakenreizen BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Kwaliteit in zakenreizen Kwaliteit in zakenreizen MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Jeanny Sweens winnaar Secretaressedagactie 2022

Donderdag 21 april was het Nationale Secretaressedag: de dag waarop secretaresses in het zonnetje gezet worden. Om die reden had Munckhof Business Travel een leuke winactie opgezet.

Voorafgaand aan Nationale Secretaressedag kregen secretaresses van onze relaties een kaart met bloemzaadjes opgestuurd. Munckhof Business Travel is namelijk dé partner waar je mee kunt groeien. Wanneer de secretaresses een social media post zouden plaatsen van het kaartje met de bloemzaadjes, maakten ze kans om extra in het zonnetje gezet te worden. Het Spaanse zonnetje om precies te zijn!

Jeanny Sweens van Holmatro was de gelukkige winnaar dit jaar. Afgelopen week mocht Mascha Boelens, Result Manager bij Munckhof Business Travel, Jeanny verrassen met twee vliegtickets naar Madrid van Air Europa. Wij wensen Jeanny namens Munckhof veel plezier toe in deze prachtige stad!

 

Zakenreizen tijdens COVID-19? Dit zijn de mogelijkheden!

Bekijk de actuele reisinformatie

Om u te helpen bij het herstarten van de zakenreizen verzamelen wij constant alle actuele reisinformatie in één overzicht.

Klik hier voor het overzicht