Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen

KLM is bezig met het vervangen van de World Business Class stoelen op haar Boeing 777’s door nieuwe Business Class-stoelen met schuifdeur. Met meer comfort, privacy en diverse verbeteringen laten deze nieuwe stoelen weinig te wensen over.

KLM heeft op basis van klantonderzoek de vernieuwde World Business Class-stoel laten ontwerpen. De nieuwe stoelen bieden passagiers alle ruimte en comfort:

  • Alle passagiers hebben direct toegang tot het gangpad. Elke stoel is voorzien van een lichtgewicht schuifdeur, die eenvoudig te openen en te sluiten is. Zo kan de stoel afgesloten worden voor meer privacy tijdens werken, relaxen en/of slapen.
  • Meer persoonlijke instelmogelijkheden en handige functionaliteiten, waaronder een instelbare ondersteuning voor de onderrug en een relaxmodus met subtiele rugmassage.
  • De stoel is te verstellen naar een comfortabel bed van twee meter (198 cm).
  • Er zijn diverse oplaadmogelijkheden voor apparatuur op een handige locatie in het zicht van de passagier. Ook is er de mogelijkheid om draadloos op te laden.
  • Er bevindt zich ook een afsluitbaar kastje met extra opbergruimte en een ingebouwde spiegel. De stoel biedt een verzonken fleshouder om ook bij mogelijke turbulentie een flesje water veilig ‘op’ tafel te kunnen zetten.

Overige World Business Class-services, zoals bijvoorbeeld het cateringconcept en SkyPriority blijven ongewijzigd.

Voor de nieuwe World Business Class koos KLM de Jamco Venture stoel in een 1-2-1 opstelling, dus met directe toegang tot het gangpad voor elke passagier. De Jamco Venture stoel is al in gebruik in de World Business Class van de Boeing 787-toestellen. Op basis van uitgebreid klantonderzoek heeft KLM in samenwerking met de leverancier de stoel verder verbeterd.
Het gehele ontwerp van JAMCO in samenwerking met KLM, en met name de setup van de persoonlijke cabine, is in zijn totaliteit lichter dan andere World Business Class-stoelen in hetzelfde segment, zonder dat er is ingeleverd op kwaliteit. Lichtere stoelen dragen bij aan de duurzaamheidsdoelen van KLM.

Alle Boeing 777-toestellen, zowel de Boeing 777-300 als de 777-200, zullen worden voorzien van de vernieuwde World Business Class-stoelen. Ook worden deze toestellen voorzien van de nieuwste cabine Premium Comfort. Naar verwachting is de ombouw in de zomer van 2024 gereed.