Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

KLM wijzigt flexibel boekingsbeleid

Met ingang van 15 februari 2022 hebben Air France en KLM de Voluntary Policy van de AFKL Global Rebook Policy for Trade geactualiseerd. Het nieuwe flexibele boekingsbeleid is van toepassing op:

  • Tickets die uitgegeven worden vanaf 1 maart 2022 met iedere toekomstige vertrekdatum;
  • Tickets die uitgegeven zijn vóór 28 februari 2022 met vertrek op of na 1 juli 2022.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het nieuwe boekingsbeleid:

  • Wijzigingen naar een nieuwe vertrekdatum of bestemming blijven flexibel; wijzigingskosten worden gewaived.
  • Klanten die nog geen nieuwe reisplannen hebben, kunnen een niet-restitueerbare Voucher aanvragen. Het Voucher is een jaar geldig na datum van uitgifte en kan ingezet worden voor een toekomstige reis.
  • Op restitutieaanvragen zijn de tariefsvoorwaarden van toepassing.

Voor restitutieaanvragen naar aanleiding van onvrijwillige annuleringen geldt dat omboekingen of volledige teruggave van de ticketprijs worden afgehandeld volgens de AFKL Standard Schedule Change Handling Guidelines.

Voor klanten die een ticket gekocht hebben vóór of op 28 februari 2022 voor een reis met vertrek tot en met 30 juni 2022 geldt ook dat wijzigingskosten worden gewaived. Voor deze periode kan nog een restitueerbare EMD CDET worden aangevraagd. Restitutie kunt u aanvragen met behulp van een waiver.

KLM wijzigt flexibel boekingsbeleid