Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Maak uw reis via Brussels Airport nog aangenamer

Om het verblijf op de luchthaven van Brussel voor reizigers nog aangenamer te maken, heeft Brussels Airport een aantal producten geïntroduceerd die vooraf te boeken zijn. Dit zogenaamde Comfort Pakket biedt reizigers een stuk extra gemak en faciliteiten die normaal gesproken alleen in een Businessclass ticket vallen.

Fastlane security check
Passagiers kunnen met deze service snel door de security check. Geen rijen en tijdverlies voor slechts €11 !

Lounge toegang
Geniet in een rustige omgeving van het comfort van de Diamond Lounge voor vertrek. Vooraf te boeken voor € 34 per bezoek, ook met een Economy class ticket.

bTag
Een slim bagage label dat de aankomende passagier op Brussels Airport via een app een seintje geeft wanneer en op welke band de bagage wordt verwacht.

Online tax free shoppen
Shop voor vertrek in alle rust al thuis en haal de artikelen op voor vertrek of zelfs bij retouraankomst. Profiteer zo ook van alle aanbiedingen!