Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Ontdek Emirates Premium Economy op vluchten tussen Dubai en Brussel

Emirates presenteert met trots haar nieuwste toevoeging aan de vluchten tussen Dubai en Brussel: de retrofitted Boeing 777, uitgerust met de nieuwste cabine-interieurs van neus tot staart, waaronder het veelgeprezen Premium Economy Class product, die als een van de beste in de industrie wordt beschouwd.

In het kader van haar retrofit-programma zal Emirates in totaal 81 Boeing 777-vliegtuigen vernieuwen. Deze upgrade omvat de vernieuwing van de First Class-cabine, de toevoeging van 38 nieuwe Business Class-stoelen in een 1-2-1 indeling, evenals 24 Premium Economy-stoelen in 2-4-2 indeling, naast 256 Economy Class-stoelen van de nieuwste generatie met veel beenruimte. De vernieuwde Business Class-stoelen bieden persoonlijke privacy en verhoogd comfort, en kunnen worden omgevormd tot een volledig vlak bed. Elke stoel biedt directe toegang tot het gangpad en heeft een touchscreen controller voor in-flight entertainment en stoelbediening, een persoonlijke 23-inch HD-screen, een mini-bar met drankjes en snacks, een groot tafeltje en voldoende opbergruimte voor persoonlijke apparaten, inclusief oplaadpunten.

De vernieuwde B777 is vanaf 11 september beschikbaar op vluchtnummers EK183/184 tussen Dubai en Brussel en vanaf 9 oktober 2024 zal Emirates haar tweede gerenoveerde B777 naar Brussel inzetten op vluchtnummers EK 181/182, zes keer per week.

Wat kunt u verwachten van Emirates Premium Economy Class?

Luxe stoelen: Eenmaal aan boord zult u onmiddellijk de luxe opmerken. Een houten paneelafwerking, vergelijkbaar met Business Class, zorgt voor de elegante sfeer in de cabine. Elke stoel is ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning, inclusief een hoofdsteun die op zes manieren verstelbaar is. De crème-kleurige leren stoelen bieden royale beenruimte, zijn 19,5 inch breed, en kunnen tot 8 inch achterover kantelen in een comfortabele cradle-positie met voldoende ruimte om te ontspannen. Kuit- en voetsteunen zijn ook beschikbaar voor extra comfort, naast handige oplaadpunten en een zijtafeltje.

Comfort: Zachte, duurzame dekens gemaakt van gerecyclede plastic flessen, en royale kussens, speciaal ontworpen voor Premium Economy, zorgen voor een aangename ervaring. U ontvangt gratis toiletspullen, verpakt in herbruikbare tasjes met producten die vervaardigd zijn van gerecycleerde of duurzame materialen.

Culinaire ervaring: Met elementen geïnspireerd door Business Class, worden klanten aan boord verwelkomd met een welkomstdrankje in fijn glaswerk. Tijdens de maaltijdservice worden royale gerechten, bereid met seizoensgebonden ingrediënten en regionale invloeden, geserveerd op mooi servies, vergezeld van roestvrijstalen bestek dat in linen servetten is gewikkeld. De drankkaart bevat een selectie van premium wijnen en een sprankelende Chandon-wijn, evenals likeuren na de maaltijd, samen met chocolade.

Inflight entertainment: Iedere stoel is uitgerust met een 13,3-inch scherm om te genieten van een breed scala aan tot wel 6.500 kanalen met films, tv-series, muziek en games via het bekroonde entertainmentsysteem van Emirates, ice.

Toegewijde check-in balie: Klanten kunnen gebruik maken van de speciale incheckzone voor Premium Economy op de luchthaven van Dubai.

Overige diensten: Klanten die reizen in Premium Economy met Emirates hebben recht op 35 kg gratis ruimbagage, één stuk handbagage van 10 kg en de mogelijkheid om kosteloos een stoel te reserveren.

Als u op zoek bent naar een comfortabele optie voor uw volgende zakenreis of vakantie, dan is Emirates Premium Economy Class de ideale keuze voor uw vlucht tussen o.a. Brussel en Dubai. U geniet van extra comfort en profiteert van de vele voordelen die deze klasse te bieden heeft. Als u verder reist dan Dubai, informeren we u graag of Premium Economy beschikbaar is tot aan uw eindbestemming.