Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Ontdek Saksen: een culturele en technologische krachtpatser

Saksen, gelegen in het hart van Duitsland, is een bestemming die moeiteloos een rijke geschiedenis combineert met moderne innovatie. De bruisende steden Dresden en Leipzig vormen de voorhoede van deze dynamische regio en bieden elk unieke ervaringen voor reizigers en bedrijven.

Dresden, vaak het “Florence aan de Elbe” genoemd, betovert bezoekers met zijn prachtige architectuur en culturele attracties van wereldklasse. De stad is de thuisbasis van gerenommeerde instellingen zoals de Semperoper, de thuisbasis van de Sächsische Staatskapelle Dresden, en de Dresden State Art Collections. Of het nu gaat om de iconische Frauenkirche, de feestelijke Striezelmarkt of de serene oevers van de rivier de Elbe, Dresden biedt voor elke reiziger wat wils. In de buurt betovert de schilderachtige regio Elbland met historische stadjes, sprookjesachtige kastelen en heerlijke wijngaarden.

Leipzig, bekend als centrum voor klassieke muziek, is een stad waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten. Volg het Leipziger Muziekpad en ontdek de nalatenschap van componisten als Bach en Mendelssohn, of verken de levendige kunstscène in de trendy westelijke wijken. De parken, waterwegen en het uitgestrekte Leipziger Neuseenland bieden volop buitenactiviteiten, waardoor Leipzig een perfecte bestemming is voor natuurliefhebbers.

Maar Saksen is meer dan alleen een cultureel centrum. De regio is ook toonaangevend in hightechindustrieën, met name in het Dresden Cluster, waar de halfgeleidersector floreert. Grote bedrijven als TSMC, Infineon en Bosch hebben zich hier gevestigd en dragen bij aan een bloeiende economie. In 2030 zullen er in Saksen naar verwachting meer dan 100.000 professionals werkzaam zijn in de informatie- en communicatietechnologie.

Met handige rechtstreekse vluchten van Düsseldorf naar Leipzig/Halle en Dresden is Saksen gemakkelijk bereikbaar en klaar om u te verwelkomen. Ervaar het beste van cultuur, natuur en innovatie in Saksen, waar elk bezoek iets nieuws belooft.