Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Qatar Airways Groep kondigt benoeming van nieuwe Group Chief Executive aan

Qatar Airways Group bevestigt dat na 27 jaar van dienst, Qatar Airways Group Chief Executive – Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, met ingang van 5 november 2023 zal terugtreden uit zijn huidige positie als Group Chief Executive en zal worden opgevolgd door Engr. Badr Mohammed Al-Meer als Group Chief Executive voor Qatar Airways.

Onder leiding van Z.E. Mr. Akbar Al Baker is Qatar Airways uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en vertrouwde merken wereldwijd, synoniem met de kwaliteit van klantenservice en de hoogste normen. De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat Qatar heeft een ongeëvenaarde zeven keer de “World’s Best Airline” award gewonnen, en de ultramoderne Hamad International Airport, die onder haar beheer en exploitatie valt, is ook erkend als “World’s Best Airport”.

De bijdrage van de Qatar Airways Group aan het helpen leveren van de beste FIFA World Cup ooit toonde aan de wereld haar capaciteiten, toewijding aan uitmuntendheid en haar passie om de wereld samen te brengen.