Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Qatar Airways ontvangt de Best Business Class van Business Traveller en wint nog drie andere prijzen

De veelvuldig bekroonde luchtvaartmaatschappij Qatar Airways heeft dit jaar in vier categorieën gezegevierd bij de Business Traveller Awards in het Royal Garden Hotel in Londen. De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat Qatar blijft erkend worden voor haar uitmuntendheid op een wereldwijde schaal en werd door Business Traveller bekroond als Beste lange afstand luchtvaartmaatschappij, Beste Business Class, Beste luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten en Beste Inflight Food & Beverage. De hub van de luchtvaartmaatschappij, Hamad International Airport (DOH) in Doha, Qatar, is ook uitgeroepen tot beste luchthaven in het Midden-Oosten en de op één na beste luchthaven ter wereld.

De prestigieuze Business Traveller Awards bekronen al meer dan 30 jaar de beste namen in de reis- en gastvrijheidsindustrie, zoals gestemd door lezers van Business Traveller. Meer dan 200 leiders uit de sector kwamen dit jaar samen in Londen om de genomineerden en winnaars te vieren.

Eric Odone, Vice President of Sales, Europe bij Qatar Airways, en Gary Kershaw, Regional Manager, UK and Ireland bij Qatar Airways, woonden de prijsuitreiking bij om de trofeeën namens Qatar Airways en Hamad International Airport in ontvangst te nemen.

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: “Ons succes bij de Business Traveller Awards van dit jaar bevestigt de status van Qatar Airways als ‘s werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappij en is opnieuw een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste te zijn. Qatar Airways is toegewijd om niets minder dan een ongeëvenaarde passagierservaring te bieden, gebouwd op de grondbeginselen van uitmuntendheid en luxe.”

“We zijn vooral blij dat ons vlaggenschip product, de Q-Suite, en onze toonaangevende Business Class service opnieuw is erkend als de beste ter wereld. We blijven ons netwerk uitbreiden, gaan spannende sportieve en culturele partnerschappen aan en bieden onze passagiers een ervaring van de hoogste kwaliteit.”

Chief Operating Officer van Hamad International Airport, Engr. Badr Mohammed Al Meer, zei: “We zijn vereerd om de prestigieuze prijs voor ‘Beste luchthaven in het Midden-Oosten’ van Business Traveller te ontvangen. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan het leveren van diensten van wereldklasse en onderstreept onze niet aflatende toewijding om onze passagiers een onvergetelijke reiservaring te bieden. We zijn enorm trots op onze rol als de ultieme toegangspoort tot Qatar en het Midden-Oosten – we kijken ernaar uit om onze positie als favoriete reisbestemming verder te versterken.”

Qatar Airways vliegt momenteel naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd, met verbindingen via haar hub in Doha, Hamad International Airport (DOH), en blijft haar wereldwijde netwerk uitbreiden om alle passagiers te voorzien van de meest naadloze en luxe reiservaring ter wereld.

Qsuite