Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Qatar Airways verhoogt vluchtfrequentie naar meerdere bestemmingen voor wintervakantieseizoen

Passagiers die in december 2023 en januari 2024 met Qatar Airways een wintervakantie plannen naar de VS, Europa en Azië, kunnen onmiddellijk profiteren van een grotere keuze en naadloze connectiviteit naar spannende bestemmingen over de hele wereld.

Qatar Airways blijft haar groeiende netwerk uitbreiden met verhoogde vluchtfrequenties. Passagiers die van plan zijn om te ontspannen op witte zandstranden of een bruisende nieuwe stad te ontdekken, kunnen nu genieten van meer spannende opties bij het boeken van hun reizen. Grotere connectiviteit naar Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Belgrado en Miami, via de bekroonde Hamad International Airport is momenteel beschikbaar om te boeken op www.qatarairways.com.

Qatar Airways Group Chief Executive Officer, Engr. Badr Mohammed Al-Meer, zei: “Qatar Airways is een luchtvaartmaatschappij die voortdurend haar aanbod verbetert voor zakenreizigers en vakantiegangers over de hele wereld. De bekroonde luchtvaartmaatschappij is trots om de uitbreiding van haar vluchtfrequenties aan te kondigen voor haar steeds groeiende netwerk, en we kijken ernaar uit om onze passagiers te zien genieten van een grotere connectiviteit over de hele wereld via onze thuisbasis, Hamad International Airport, vanaf dit winterseizoen.”

Het Qatar Airways netwerk groeit:

  • Bangkok – van 35 wekelijks naar 38 wekelijks met ingang van 15 december 2023;
  • Amsterdam – van 10 wekelijks naar 14 wekelijks met ingang van 16 december 2023;
  • Belgrado – van 7 naar 10 wekelijks met ingang van 23 december 2023;
  • Barcelona – van 18 wekelijks naar 21 wekelijks met ingang van 01 januari 2024;
  • Miami – van 7 wekelijks naar 10 wekelijks met ingang van 13 januari 2024.

Het uitgebreide aanbod van vluchtopties op een wereldwijd netwerk van meer dan 170 spannende bestemmingen maakt naadloze connectiviteit mogelijk via de bekroonde Hamad International Airport in Doha. Van de luxueuze vertrekhal tot de oaseachtige boomgaard, Hamad International Airport is het toonbeeld van moderne elegantie. Het is een van de weinige hubs in het Midden-Oosten die verbindingen heeft met alle zes continenten, waardoor het in het hart van het internationale luchtvervoer ligt.

Nu is de perfecte tijd om je volgende vakantie te plannen en unieke steden te ontdekken zoals Amsterdam met een relaxte sfeer en een bruisende toeristische scene. Proef het bruisende nachtleven van Miami, de lange, witte stranden en luxe boottochten of boek een vlucht naar Bangkok met Qatar Airways en je komt aan op een van de spannendste en populairste bestemmingen ter wereld met veel charme en karakter. Barcelona, een cultureel epicentrum voor Zuid-Europa, is een eclectische locatie vol bezienswaardigheden en Belgrado, wat “Witte Stad” betekent, is de hoofdstad van Servië en een gestaag groeiende toeristenmagneet. Boek een vliegticket naar een van deze geweldige bestemmingen en ontdek een wereld aan mogelijkheden dit winterseizoen.

Qatar Airways december
Cabin crew