Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Saga Premium: dé premium klasse van Icelandair

Icelandair vliegt onder andere vanuit Amsterdam en Brussel naar Reykjavik. Met een gemakkelijke, korte overstap van gemiddeld 1,5 uur kunt u verder reizen naar 17 bestemmingen in Noord-Amerika, waaronder Boston, New York, Washington, Denver, Detroit, Pittsburgh, Chicago, Minneapolis, Seattle, Portland en Toronto. Een Stopover in IJsland van maximaal 7 dagen onderweg van/naar de bestemming in Noord-Amerika is ook mogelijk.

Icelandair biedt een breed scala aan tariefklassen en services, op maat gemaakt voor zakenreizigers. Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje verwennerij biedt Saga Premium extra comfort en services voor de meest ontspannen en plezierige vlucht.

Saga Premium is de premium cabineklasse van Icelandair, aan de voorzijde van de cabine. Comfort en service van topklasse zijn hier de kenmerken. Passagiers kunnen gebruik maken van de business class check-in, fast track door security en hebben toegang tot de lounge. Saga Premium voordelen aan boord zijn onder andere bredere stoelen en extra beenruimte, gratis maaltijden en drankjes, gratis gate-to-gate Wi-Fi en in-flight entertainment met noise-canceling headphones.

Icelandair is lid van Privium; Privium Plus leden die met Icelandair vliegen kunnen gebruik maken van de business class check-in, fast track door security en hebben toegang tot de Privium lounge wanneer er vanaf Amsterdam Schiphol Airport wordt gevlogen.

Als de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in IJsland en een belangrijke werkgever neemt Icelandair haar verantwoordelijkheid voor haar stakeholders serieus; werknemers, klanten en aandeelhouders, maar ook het milieu, de IJslandse economie en de samenleving als geheel.

De strategie van Icelandair op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen is gebaseerd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Deze doelstellingen zijn een universele taal geworden voor overheden en bedrijven om te werken aan een duurzamere toekomst.