Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Uitbreiding intercontinentaal netwerk ITA Airways

ITA Airways vliegt drie keer per dag tussen Amsterdam en Milaan Linate en twee keer per dag tussen Amsterdam en Rome Fiumicino. De Italiaanse luchtvaartmaatschappij heeft een zeer uitgebreid binnenlands netwerk. Ze vliegen op 17 binnenlandse routes van/naar Rome Fiumicino en 12 binnenlandse routes van/naar Milaan Linate. Daarnaast vliegen ze ook intercontinentaal naar o.a. New York, Boston, Miami, Los Angeles, Washington, San Francisco, Sao Paulo, Buenos Aires, New Delhi en Tokyo.

Uitbreiding intercontinentaal netwerk

Deze winter breidt ITA Airways haar netwerk uit met twee verre bestemmingen: vanaf 29 oktober is Rio de Janeiro toegevoegd met een dagelijkse verbinding vanaf Rome, waarbij de overstaptijd reizend van en naar Amsterdam uitstekend is. Vanaf 16 december kunt u meerdere malen per week naar Malé vliegen. Ook voor de langere termijn staan verdere uitbreidingen op het programma: Chicago, Toronto, Riyad, Accra, Kuwait, Dakar en Jeddah worden in de loop van 2024 toegevoegd aan het intercontinentale netwerk. Bij ITA Airways kunt u op langeafstandsvluchten kiezen uit vier verschillende klassen: Business Class, Premium Economy (*), Comfort Economy (*) en Economy (*afhankelijk van toesteltype en route).

Loyaliteitsprogramma; Volare

Vliegt u regelmatig met ITA Airways, dan is het de moeite waard om lid te worden van het loyaliteitsprogramma Volare. Meer informatie en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u op Volare. Er is ook een corporate spaarprogramma waarmee uw organisatie punten spaart voor iedere zakenreis die uw medewerkers boeken: Volare Business Club.

Meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij

ITA Airways beschikt over een moderne vloot van 79 geavanceerde, milieuvriendelijke vliegtuigen. De Airbus A330-900, A350-900, A320 Neo en A321 zijn de paradepaardjes van de Italiaanse maatschappij; deze vliegtuigen zijn ontworpen met nieuwe materialen die het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 25% verminderen. In 2024 voegt ITA Airways nog 31 nieuwe generatie vliegtuigen toe aan haar vloot, wat een belangrijk element van hun groeistrategie is, met als doel om tegen 2026 de meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij van Europa te worden.

Combireizen: vliegtuig en trein

Dankzij de overeenkomst tussen ITA Airways en AccesRail is het ook mogelijk om gecombineerde vliegtickets en treinreizen te kopen, hiermee kunt u als reiziger naar een groot aantal Europese steden reizen en moeiteloos overstappen van trein naar vliegtuig en v.v. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met onze travel consultants.

ITA Airways