Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Van Gogh Museum kiest voor Munckhof als travel partner

Onlangs hebben Munckhof Business Travel en het Van Gogh Museum, gevestigd in Amsterdam, een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking houdt in dat Munckhof vanaf heden de organisatie voor internationale zakenreizen van Van Gogh Museum verzorgt. Denk hierbij aan adviseren, reserveren, boeken en factureren rondom buitenlandse dienstreizen van medewerkers.

Online- en offline ontzorgen
Het dienstverleningsconcept van Munckhof sluit naadloos aan bij de wensen van het Van Gogh Museum. Een belangrijke pijler voor het museum is duurzaamheid. Het persoonlijke klantteam van Munckhof adviseert en denkt hierin mee bij offline boekingen. In de online boekingstool AVA Book wordt aangestuurd op een zo duurzaam mogelijke reis. Hierbij wordt bijvoorbeeld gewezen op het boeken van treinreizen bij reizen tot 500 kilometer. Door deze combinatie van gepersonaliseerde online- en offline dienstverlening kan Munckhof het museum uitstekend bedienen.

Roelof van der Kooi, Hoofd Facilitair Bedrijf, het Van Gogh Museum: “Voor ons is het belangrijk dat we 24/7 kunnen terugvallen op een ervaren team dat onze mensen en wensen kent, bij Munckhof Business Travel op Schiphol hebben we dit gevonden”

Van Gogh