Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Verbreed uw horizon met de Business Class van Air Europa

Een unieke vliegervaring met maximale comfort en privacy

Op de luchthaven
Met Business Class van Air Europa krijgt u skypriority bij het inchecken en instappen. U kunt als een van de eerste aan boord tijdens het instappen.

Cabine indeling en stoelen
Meer privacy in de Business Class stoelen dankzij de 1-2-1 configuratie in de Dreamliners 787/900. De stoelen zijn ook volledig verstelbaar, wat zorgt  voor maximale comfort en ontspanning tijdens een lange vlucht.

Gezonde en biologische menu’s
Uw welzijn is belangrijk voor Air Europa, daarom is er een menukaart samengesteld van een kwalitatief, gezonde en ecologische aanbod.

Het creëren van gezondere en natuurlijkere voorgerechten, het vermijden van ‘zware’ sauzen of ingrediënten, het aanbieden van detox-sappen of het gebruik van meer uitgebalanceerde producten zoals amarant of quinoa in de hoofdgerechten, tonen de  toewijding van Air Europa aan een gezonder menu aan boord. Exclusief gemaakt door de chef-kok Martin Berasategui.

Wifi en entertainment aan boord
Eenmaal verbonden met de Air Europa Business Class wifi, kunt u een gesprek  voeren, sociale netwerken checken, of  blijven werken tijdens de vlucht.
Voor een verbinding zonder onderbrekingen, zijn er stoelen Iport, USB en stopcontacten tot uw beschikking.

Bovendien heeft u  een ruime keuze aan producten en audiovisuele premières zoals films, series, documentaires en muziek, naast andere diensten van het entertainmentprogramma aan boord.

Duurzaamheid, onze bijdrage aan een duurzame toekomst
Een van de belangrijkste projecten van Air Europa is het blijven verbeteren van de duurzaamheid. Sinds eind 2021 bestaat bijna de hele vloot uit de zeer zuinige Boeing 787 Dreamliners en de Boeing 737-800’s. Minder geluid voor de omgeving en minder brandstof verbuik (= tot wel 30% minder Co2 uitstoot), maken een groot verschil.

Andere maatregelen die de duurzaamheid ten goede komen zijn o.a het gescheiden inzamelen van afval voor recycling, minder gebruik van plastic en het digitale inflight magazine.

Amenity kit
In een vliegtuig van deze omvang is alles van belang, tot in het kleinste detail. En precies, deze kleine handtas zit vol met kleine details voor uw persoonlijke verzorging en hygiëne. Een hele kleine wereld van geschenken om de vlucht nog aangenamer te maken.

Air Europa Business Travel
Air Europa Business Travel eten
Air Europa Business Travel