Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Vernieuwingen Finnair vloot

Finnair is één van de langst opererende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en verbindt meer dan 90 steden in Europa, Amerika en Azië zoals Bangkok, Delhi, Guangzhou, Hong Kong, Mumbai, Phuket, Seoul, Shanghai, Singapore en Tokio (Narita & Haneda).

De Finnair-vloot telt meer dan 80 vliegtuigen, waarvan de meeste Airbus toestellen zijn. Meer dan de helft van de lange afstandsvloot bestaat uit moderne Airbus A350’s. De A350 heeft een extra brede cabine met een laag geluidsniveau, grote panoramische vensters, een ultramodern luchtfiltersysteem dat tijdens de vlucht frisse lucht laat circuleren en een omgevingsbelichting geïnspireerd op het noorderlicht. Alle Finnair lange afstandsvluchten zijn uitgerust met Wi-Fi voor meer passagiersplezier en connectiviteit.

In 2022 lanceerde Finnair op A330 en A350 een nieuwe Business Class-cabine uitgerust met de nieuwe Collins Aerospace AirLounge™-stoel en een nieuwe Premium Economy-cabine.

De AirLounge™ is geen traditionele vliegtuigstoel maar is geïnspireerd op loungemeubels. De stoel is ontworpen om uw comfort, ruimte en bewegingsvrijheid tijdens een langeafstandsvlucht te maximaliseren. De strakke lijnen en het donkere, geruststellende kleurenschema volgen de Scandinavische designstijl van Finnair die ook zichtbaar is in de Finnairs lounges op de luchthaven van Helsinki. De catering is heel verzorgd en alle maaltijden worden geserveerd op tafellinnen en servies van de bekende Finse designhuizen Marimekko en Iittala.

Naast zijn Business Class-stoelen heeft Finnair zijn gloednieuwe Premium Economy-product onthuld, dat een aantrekkelijke nieuwe reisoptie zal bieden voor zijn lange afstandsklanten. De stijlvolle en ruime Premium Economy-cabine van Finnair biedt een comfortabele stoelkeuze die ongeveer 50% meer ruimte biedt dan de Economy Class. Deze nieuwe cabineklasse bevindt zich in een eigen intieme en toegewijde cabine.