Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord-Amerika

Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Cleveland, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Vanaf Amsterdam zijn er op de meeste dagen 2 verbindingen per dag naar New York, Bosten and Chicago.

Snel en comfortabel overstappen via Dublin

Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt naar de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via de nieuwe Flight Connections Facility in Terminal 2 naar de trans-Atlantische doorvlucht.

Amerikaanse immigratie- en douanecontrole tijdens de overstap in Dublin.

Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit in Terminal 2 doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Het voordeel van de USCBP is dat Aer Lingus passagiers bij aankomst in de VS de lange wachtrijen bij de immigratie kunnen vermijden en meteen mogen doorlopen naar de bagagehal.

Aer Lingus
Aer Lingus