Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Vlieg rechtstreeks naar Toronto met Air Canada

Aan boord van de vlucht Amsterdam-Toronto biedt Air Canada in Economy Class een zeer comfortabele stoel met goeie beenruimte, een volledige maaltijd en gratis drankenservice. In Premium Economy class reist u in luxueuze stoelen in een aparte cabine met extra voordelen zoals 18cm meer beenruimte, Premium maaltijden en Priority service op de luchthaven. Onze nieuwe Executive Pod in Air Canada’s Signature Class, maakt het vliegen nog comfortabeler. De stoelen in de ‘lie flat modus’ zijn maar liefst 2,03 meter lang en 53 centimeter breed.

Ongeacht de klasse, geniet elke passagier van honderden uren top-entertainment op een persoonlijk high tech touchscreen-entertainmentsystem, van gate tot gate. De dagelijkse vlucht biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Buenos Aires te vliegen maar ook naar steden als Denver, Boston, Las Vegas en Miami.

De minimale transfertijd voor vluchten naar Canadese bestemmingen is 1 uur en 15 minuten, naar bestemmingen in de US 1 uur en 25 minuten. De bagage wordt bij Air Canada doorgelabeld naar de eindbestemming. Deze hoeft dus niet in Canada opnieuw ingecheckt te worden.

Lester B. Pearson International Airport

De belangrijkste hub van Air Canada is Lester B. Pearson International Airport in Toronto. Alle vluchten van Air Canada komen aan en vertrekken uit Terminal 1. De terminal biedt handige verbindingen voor passagiers die in Air Canada’s wereldwijde netwerk reizen.

Voor verbindingen tussen internationale en binnenlandse vluchten: alle binnenlandse vluchten vertrekken vanaf de ‘D’-Gates. Minimale transfertijd is 75 minuten.

Alle vluchten naar de US vertrekken vanaf de ‘F’-Gates. Minimale transfertijd is 85 minuten.
In Toronto gaat de passagier al door de Amerikaanse douane- en grensbescherming. Dit scheelt veel tijd bij aankomst in Amerika.

Het is bij Air Canada niet nodig om de bagage opnieuw in te checken.

Air Canada
Air Canada
Air Canada