Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Zakenreis boeken

Een zakenreis boeken neemt veel vragen met zich mee. Zo moet u denken aan de travel policy, duty of care, kostenreductie, traveller tracking, coronamaatregelen per bestemming, reisdocumenten…. en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Als full service zakenreisbureau helpen we u graag met al deze onderwerpen en het zo efficiënt mogelijk boeken van zakenreizen.

Boeken via een zakenreisbureau of zelf (online) boeken?

We begrijpen dat het super eenvoudig is om zelf via Cheaptickets of Skyscanner zelf uw zakenreizen te boeken. Vergeet echter niet dat dit een enorme administratieve rompslomp meeneemt en dat het tijdrovend is om constant de beste deals in de gaten te houden.

Een zakenreisbureau neemt deze zorgen uit uw handen en zorgt te allen tijde voor de meest voordelige reizen door het gebruik van slimme systemen en direct contact met airlines. Daarnaast kunt u bij calamiteiten altijd terugvallen op uw eigen team van reisexperts die 24/7 beschikbaar zijn.

Wilt u toch liever zelf de regie nemen over uw zakenreizen? Informeer eens over onze AVA bookingtool. In deze (mobiele) app brengen wij al het aanbod rondom (zaken)reizen samen. Vergelijk huurauto’s, vluchten en hotels in één omgeving en integreer uw eigen corporate spaarprogramma. Maakt u gebruik van AVA? Dan kunt u altijd terugvallen op de expertise van Munckhof Business Travel.

Waarom Munckhof Business Travel?

Wij geloven dat het organiseren van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever kan door de mens centraal te stellen in onze dienstverlening. Onze drive om uw zakenreizen succesvol te maken gaat ver. Wij zetten net dat ene stapje extra. Altijd. Daarom is Munckhof Business Travel voor u de geschikte partner.


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


Zakenreis boeken naar….

Een zakenreis boeken, naar welke locatie dan ook, neemt vooral in deze tijd uiteenlopende complicaties met zich mee. Is er een inreisverbod voor een bepaalde bestemming? Heb ik een negatieve test en/of vaccinatie nodig? Waar moet ik nog meer mee rekening houden? Om deze vragen te beantwoorden verzamelen wij constant alle actuele informatie op één pagina, welke te vinden is via de onderstaande button. Hier staan actuele reisinformatie en beperkingen per bestemming, info per airline en luchthaven en overige informatiebronnen om u op weg te helpen.

Voor op maat gemaakt advies kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contactformulier

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Zakenreizen tijdens COVID-19? Dit zijn de mogelijkheden!

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe