Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER Meer zekerheid ZEKERHEID IN ZAKENREIZEN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer zekerheid Meer zekerheid MEER Meer voor Maakindustrie SPECIALISME VOOR MAAKINDUSTRIE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Maakindustrie Meer voor Maakindustrie MEER Meer voor Food & Agro SPECIALISME VOOR FOOD & AGRO MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer voor Food & Agro Meer voor Food & Agro MEER

Uw zakenreizen laten organiseren door Munckhof Business Travel

Zakenreizen zijn nooit zo onzeker geweest en de mogelijkheid hiertoe verandert constant. Onze ervaren travel consultants adviseren u graag omtrent het hervatten van de zakenreizen en verzorgen deze van A tot Z. Daadwerkelijk persoonlijk contact en de mens centraal stellen; dat is waar Munckhof Business Travel voor staat.

Een zakenreisbureau haalt onzekerheden weg

Om grip te krijgen op de nieuwe situatie rondom zakenreizen, adviseren wij om al uw zakenreizen te boeken via een TMC. Wij helpen u niet alleen om de kosten te drukken. Met de kennis over uw organisatie en zakenreizigers, gecombineerd met onze (online) boekingstool, informatiebronnen en 24/7 assistentie, zetten we ons volledig in om uw zakenreizen nog succesvoller te maken!

Enkele vragen die wij regelmatig krijgen en waar we u graag mee verder helpen:

  • Welke stappen kan ik zetten om bij te blijven in de dynamiek van zakenreizen?
  • Hoe kan ik voldoen aan de wettelijke zorgplicht?
  • Hoe kan ik boekingen flexibel houden en tegelijkertijd kosten besparen?

Kan ik al zakelijk reizen naar…….?

Zakenreizen naar welke locatie dan ook… de actualiteit van informatie is nooit zo belangrijk geweest. Voor organisaties is het essentieel om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden voor internationale zakenreizen. Selecteer in de onderstaande interactieve kaart uw gewenste bestemming, waarna u een actueel overzicht van de maatregelen te zien krijgt.


Heeft u vragen over zakenreizen of een eventuele samenwerking? Neem hieronder vrijblijvend contact op.

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

 

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe