Kwaliteit in zakenreizen BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Kwaliteit in zakenreizen Kwaliteit in zakenreizen MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Blog

100% in control met uw eigen cockpit

Stel u eens voor: één dashboard waarin u snel en eenvoudig zakenreizen boekt en direct overzicht heeft in alle zakelijke reizen. Onze travel management tool AVA is meer dan een online boekingstool, het is een complete instant cockpit. En u mag aan de knoppen draaien! 

“Of het nu gaat om het vinden van de meest voordelige boekingen, kostenbeheersing of weten waar uw reizigers zich bevinden: grip houden op zakenreizen is vaak een uitdaging.”

 

De online travel management tool AVA van Munckhof Business Travel biedt hiervoor uitkomst. Geen losse e-mails en tientallen tabbladen meer, maar een duidelijk dashboard waarin u alles kunt terugvinden.

Hoe vindt u de goedkoopste optie voor uw zakenreis?

De keuze is reuze! En dat kan soms ook een nadeel zijn, want hoe vindt u in het enorme aanbod snel en eenvoudig de meest voordelige vlucht en hotel? In onze AVA cockpit komen alle beschikbare tarieven voor vluchten, hotels en huurauto’s samen. En met alle tarieven, bedoelen we ook echt alle tarieven. In tegenstelling tot andere online boekingstools bieden wij ook de low-cost airlines aan en heeft Munckhof Business Travel als een van de enige een volledige integratie met Booking.com. Dat maakt onze travel management tool uniek én volledig.

Hoe kan AVA bijdragen aan het besparen van kosten?

Kosten besparen zit in meer dan alleen het vinden van de goedkoopste tarieven. De reis moet namelijk passen binnen het reisbeleid van uw organisatie en voldoen aan de persoonlijke wensen van de reiziger. Ook wanneer uw organisatie speciale routedeals heeft met een airline of een hotel worden deze gemarkeerd. Zo weet zeker dat u altijd kiest voor de best buy.

Aan welke knoppen kunt u nog meer draaien?

AVA biedt het beste van een online vliegticket tool, zoals CheapTickets of Skyscanner, aangevuld met belangrijke features voor het boeken van zakenreizen. Waaronder:

  • In het dashboard heeft u altijd een compleet overzicht van reizen: zowel de boekingen die u zelf heeft gemaakt, als de boekingen die één van onze travel consultants voor u heeft gemaakt. Zo weet u ook altijd waar uw reizigers zich bevinden.
  • Dankzij de persoonlijke reizigersprofielen heeft u alle informatie over de reiziger in één oogopslag. Bovendien worden de gegevens bij een boeking automatisch geïntegreerd, wat voor u enorm veel tijd bespaart.
  • Corporate spaarprogramma’s kunnen worden geïntegreerd, zodat u ook hiervoor geen aparte accounts meer hoeft bij te houden.
  • Reizigers kunnen gebruik maken van een gratis app, waarmee ze hun reisgegevens kunnen beheren.
  • De 24-uursservice van Munckhof Business Travel is altijd beschikbaar; een groot voordeel ten opzichte van het boeken van tickets of hotels via internetaanbieders.

Wilt u onze travel management tool eens proberen? Vraag dan gratis een demo aan! Wij bouwen de cockpit, u bepaalt waar we heen gaan.

Mascha Boelens
Mascha Boelens
Result Manager
Mascha Boelens
Schiphol: behind the scenes met KLM
Blog

Schiphol: behind the scenes met KLM

De stad waar iedereen welkom is, maar niemand woont. Dat is Schiphol, de oudste internationale luchthaven ter wereld, die nog steeds onder dezelfde naam opereert.

Lees onze blog

Munckhof Business Travel investeert in unieke boekingstool voor zeeliedenvervoer
Blog

Munckhof Business Travel investeert in unieke boekingstool voor zeeliedenvervoer

Per 3 november lanceert Munckhof Business Travel haar nieuwe slimme boekingstool: AVA Maritime. AVA Maritime is speciaal ontwikkeld voor het boeken van zeeliedentickets.

Lees onze blog

“Goede service, goede tarieven en korte lijnen”
Case

“Goede service, goede tarieven en korte lijnen”

Sommige van onze klanten kennen we al jarenlang. Zo ook de dames en heren van Gerwil Crewing. Al meer dan 20 jaar ondersteunt Munckhof Business Travel ze met het boeken van vliegtickets. Tijd om eens met ze in gesprek te gaan…

Bekijk de case

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Zakenreizen tijdens COVID-19? Dit zijn de mogelijkheden!

Bekijk de actuele reisinformatie

Om u te helpen bij het herstarten van de zakenreizen verzamelen wij constant alle actuele reisinformatie in één overzicht.

Klik hier voor het overzicht