Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Blog

Hoe krijg ik meer grip op mijn travel kosten?

Stel u eens voor: één dashboard dat uw reisbeleid weerspiegelt, waarin uw organisatie snel en eenvoudig zakenreizen boekt en direct overzicht heeft in alle zakelijk reizen. Onze travel management tool AVA is meer dan een online boekingstool, het is een complete instant cockpit. En u mag aan de knoppen draaien!

“Of het nu gaat om het handhaven van effectief reisbeleid, kostenbeheersing of weten waar uw reizigers zich bevinden: grip houden op zakenreizen is vaak een uitdaging.”

 

De online travel management tool AVA van Munckhof biedt hiervoor uitkomst. Een duidelijk dashboard waarin u alles kunt terugvinden, volledig ingericht volgens uw travel policy.

Hoe krijg ik meer grip op mijn travel kosten?

Kosten besparen zit in meer dan alleen het vinden van de goedkoopste tarieven. Het meest belangrijk is dat de reis past binnen het reisbeleid van uw organisatie. Wanneer het reisbeleid gehanteerd wordt bij het boeken van zakenreizen kan dit grote besparingen realiseren. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hier ook naar handelen? Daarvoor is AVA de oplossing!

AVA is een travel management tool, waarmee snel en eenvoudig reizen geboekt kunnen worden en waarmee u direct overzicht heeft in alle zakelijk reizen. Het voordeel van AVA is dat deze garant staat voor het boeken van de ‘best buy’ volgens uw reisbeleid. Het dashboard wordt volledig ingericht volgens uw wensen, wat betekent dat de boekingstool altijd weergeeft welke optie het best binnen het beleid past. Hierin worden routedeals van uw organisatie met airlines of hotels uiteraard meegenomen. U heeft zelfs de mogelijkheid om opties die buiten het beleid vallen uit te sluiten, of er een approval system aan te koppelen.

Aan welke knoppen kunt u nog meer draaien?

Het dashboard is alles in één. AVA biedt het beste van een online vliegticket tool, zoals CheapTickets of Skyscanner, aangevuld met belangrijke features voor het boeken van zakenreizen. Waaronder:

  • Corporate spaarprogramma’s kunnen worden geïntegreerd. Hiermee bent u verzekerd van het feit dat er altijd automatisch punten gespaard kunnen worden en deze op de meest voordelige wijze weer ingezet kunnen worden.
  • Reizigers kunnen gebruik maken van een gratis app, waarmee ze hun reisgegevens kunnen beheren.
  • De 24-uursservice van Munckhof is altijd beschikbaar; een groot voordeel ten opzichte van het boeken van tickets of hotels via internetaanbieders.
  • Dankzij deze tool heeft u inzage in omzetconcentratie per leverancier.
  • U heeft altijd de zekerheid dat boekers en reizigers zich houden aan het door u opgestelde reisbeleid.

Wilt u onze travel management tool eens proberen? Vraag dan gratis een demo aan! Wij bouwen de cockpit, u bepaalt waar we heen gaan.

Paul Timmermans
Paul Timmermans
Result Manager
Paul Timmermans