Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Blog

Hoe zorgt u voor veiligheid, vertrouwen en zekerheid voor uw reizigers?

Even met het vliegtuig naar Parijs. Zo makkelijk is het helaas niet meer. Van het gemak waarmee we voorheen naar een buitenlandse bestemming gingen is in de huidige situatie geen sprake meer.

“De behoefte aan veiligheid, vertrouwen en zekerheid voor reizigers heeft de overhand. Om bij te blijven in deze veranderlijke wereld kan een Travel Management Company enorm helpen!”

  • Het regisseren van zakenreizen is enorm dynamisch

    Waar u zich tot voor kort vooral kon focussen op het vinden van de meest voordelige vluchten en hotels, is dat in de huidige situatie slechts een klein onderdeel van het geheel. Veel belangrijker zijn de vragen als: Hoe is de veiligheid op mijn bestemming? Hoe borg ik dat mijn reizigers veilig onderweg zijn? Wat als er zich een calamiteit voordoet? Hoe blijf in control over zakenreizen? Het organiseren van zakenreizen heeft een heel andere dimensie gekregen. Door samen te werken met een Travel Management Company weet u dat u altijd een expert achter de hand heeft om u te ondersteunen en op terug te vallen in complexe situaties.

  • Zorgplicht weegt momenteel zwaarder

    De wettelijke zorgplicht zegt dat organisaties verantwoordelijk zijn voor het tijdig informeren van reizigers, het faciliteren van een 24/7 nooddienst en het in staat zijn om reizigers te traceren. De uitdaging om hier aan te voldoen is steeds groter wanneer alles zelf geregeld wordt. Het is een tijdrovende klus om alle meest actuele informatie bij te houden en hierover tijdig te informeren; het kan tenslotte iedere minuut veranderen. Daarnaast is de kans dat een reiziger onderweg hulp nodig heeft procentueel groter. Door de onzekere en veranderlijke situatie kan er vaker onverwachts hulp nodig zijn. Bovendien wijzen reizigers ook zelf op de zorgplicht van de werkgever. Zij willen tenslotte met zekerheid op zakenreis.

  • Kostenbeheersing is complexer

    Ook als het gaat om kosten zijn er nieuwe dimensies belangrijk bij zakenreizen. Door de onzekerheid op ieder vlak, is er een toenemende behoefte aan flexibiliteit en overzicht. Bij het zonder TMC boeken van zakenreizen zijn er weinig tot geen opties voor het flexibel omgaan met boekingen. Een betaling moet (bijna) direct worden voldaan en als er om welke reden dan ook iets niet doorgaat is de afhandeling ervan complex. De totaliteit van vouchers voor verschillende personen, refunds op verschillende creditcards en lopende declaratieprocessen maakt het vrij onmogelijk overzicht te houden en kosten te beheersen.

Om grip te krijgen en te houden op de nieuwe situatie rondom zakenreizen, adviseren wij om altijd gebruik te maken van een TMC. Uw kennis over uw organisatie en uw zakenreizigers, gecombineerd met onze (online) boekingstool, informatiebronnen en 24/7 assistentie zorgen voor probleemloze zakenreizen met veiligheid, vertrouwen en zekerheid voor uw reizigers. 

Ervaar het zelf!

Mascha Boelens
Mascha Boelens
Result Manager
Mascha Boelens

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe