Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Blog

Op zakenreis met de trein: het comfortabele alternatief voor de middellange afstand

Vliegt u regelmatig voor uw organisatie naar Brussel, Londen of Berlijn? Overweeg dan eens de trein. Deze bestemmingen zijn namelijk uitstekend bereikbaar. Binnen no-time bent u op plaats van bestemming. In deze blog hebben wij speciaal voor u een aantal voordelen op een rijtje gezet.

Meer comfort en ruimte aan boord
Iedere internationale trein is voorzien van comfortabele stoelen (afhankelijk van de klasse waarin u reist) en voldoende beenruimte. U kunt op ieder moment van de reis even de benen strekken. Reist u overdag? De ramen in alle coupés zorgen voor natuurlijk licht. Werken in natuurlijk licht heeft een positieve invloed op uw gezondheid en stimuleert de productiviteit.

Benut uw tijd maximaal
Door de aangename zitplekken kunt u met gemak uw werkzaamheden doorzetten. Daarnaast is iedere internationale trein voorzien van gratis WiFi-verbinding en stopcontacten. U bent altijd bereikbaar en u kunt werken wanneer het u uitkomt.

Het groene alternatief voor korte vluchten
Wilt u graag duurzamer reizen? Dan is reizen met de trein wellicht een goed alternatief. Reizen per trein is een klimaatvriendelijkere optie in vergelijking met het vliegtuig. Het verschil is het grootst bij een reisafstand van minder dan 700 kilometer. Gemiddeld belast een vliegreis het milieu 7 tot 11 keer meer dan dezelfde reis per trein.

Reis met gemak naar het centrum van de stad
Stap uit in het centrum van de stad. Afhankelijk van uw eindbestemming kunt u uw weg vervolgen. Vanuit het station heeft u gemakkelijk toegang tot het overige openbare vervoer. Bovendien hoeft u zichzelf niet te wagen aan de verkeersdrukte in de stad en betaalt u geen parkeerkosten.

Kortom, reist u vaak naar Europese bestemmingen en overweegt u de trein? Voor meer informatie kunt u terecht bij uw contactpersoon van Munckhof Business Travel.

Mascha Boelens
Mascha Boelens
Result Manager
Mascha Boelens