Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Business travel uitbesteden bij een Travel Management Company

Voor veel PA’s en secretaresses is het een terugkerend onderdeel van hun takenpakket: het organiseren van een zakenreis. Zeker in deze tijd neemt het organiseren van zakenreizen veel vragen met zich mee. Heeft u al gedacht aan een travel policy, duty of care en traveller tracking? Er zijn veel bedrijven die hun business travel uitbesteden bij een Travel Management Company die al deze zaken regelt.

 

Zelf regelen of business travel uitbesteden bij een Travel Management Company?

Sommige bedrijven gaan zelf op zoek naar het goedkoopste ticket via Skyscanner of Cheaptickets. Het merendeel kiest er echter voor business travel uit te besteden bij een Travel Management Company (TMC). Taxi, ticket, hotel, huurauto, verzekering: alles dat met zakenreizen te maken heeft kunt u overlaten aan een Travel Management Company.

Heeft u al eens nagedacht hoe lang u bezig bent met het plannen of wijzigen van een reis? Een korte, eenmalige reis binnen Europa is snel geboekt, maar geldt dat ook voor complexe reizen met meerdere vluchten en hotelreserveringen waarbij de data ook nog eens tussentijds kunnen wijzigen?

 

Waarom Munckhof Business Travel?

Als Travel Management Company geloven wij dat het boeken van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever kan. Daadwerkelijk persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Wij begrijpen het heel goed als u zelf graag de regie over het boeken van uw zakenreis in handen heeft. Om het u makkelijker te maken bieden wij u de boekingstool AVA Book. Dit is een (mobiele) app die transparantie biedt en alle boekingen in één oogopslag voor u inzichtelijk maakt.

Als u gebruik maakt van AVA kunt u altijd terugvallen op de expertise van Munckhof Business Travel en onze 24/7 assistentie. Zo maken wij uw zakenreis succesvol.

 

Wilt u uw business travel uitbesteden bij een Travel Management Company? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe