Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Een zakelijk reisbureau voor al uw zakenreizen

Bent u op zoek naar een zakelijk reisbureau voor het organiseren van uw zakenreizen? Dan bent u bij Munckhof Business Travel op de goede plek! Wij hebben jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen en hebben de overtuiging dat het organiseren van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever kan door de mens centraal te stellen.

 

Zelf boeken of gebruik maken van een zakelijk reisbureau?

Er komt veel kijken bij het boeken van een zakenreis. Uiteraard is het eenvoudig om zelf zakenreizen te boeken via bijvoorbeeld Skyscanner of Cheaptickets. Het is echter ook een tijdrovend proces om alsmaar de beste deals in de gaten te houden. Heeft u ook al gedacht aan uw duty of care, uw travel policy, traveller tracking, kostenreductie of reisdocumenten?

Een zakelijk reisbureau kan al uw zorgen uit handen nemen waardoor u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Door slimme systemen te gebruiken en het directe contact met airlines kunnen voordeligere reizen voor u geboekt worden. Bovendien is het fijn om bij calamiteiten terug te kunnen vallen op een zakelijk reisbureau met een eigen team van reisexperts.

 

Waarom Munckhof Business Travel als zakelijk reisbureau?

De mens, die staat bij ons centraal. Ons doel is om uw zakenreis succesvol te maken. Met onze jarenlange ervaring en deskundige travel consultants zetten wij net dat ene stapje extra.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Als gerenommeerd zakelijk reisbureau maken wij gebruik van onze online boekingstool AVA Book. Via een mobiele app kunt u eenvoudig en snel vluchten, autohuur en hotels vergelijken en boeken. Met AVA Book krijgt u altijd het beste aanbod binnen de grenzen van uw reisbeleid.

De tool heeft een volledige integratie met Booking.com, geeft compleet inzicht in waar uw reizigers zich bevinden, biedt ook de mogelijkheid om low-cost carriers te boeken en heeft een persoonlijke 24-uurs servicedienst achter de hand.  

 

Benieuwd wat wij als zakelijk reisbureau voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe