Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Ontdek de voordelen van business travel management bij Munckhof Business Travel

Efficiënt en betrouwbaar business travel management

Als u een zakenreis boekt voor uzelf of een collega wilt u natuurlijk dat deze reis zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Maar wist u dat er in het proces van business travel management veel mis kan gaan? Het boeken van zakenreizen kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Munckhof Business Travel biedt excellente service. Of het nu gaat om een klantbezoek, beurs, conferentie of ander zakelijk evenement. Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare zakenreis zodat u tijd, geld en moeite kunt besparen. Met onze betrouwbare dienstverlening en expertise garanderen wij u een vlekkeloze zakenreis.  

 

Professioneel business travel management

Business travel management gaat verder dan enkel het boeken van een vlieg- of treinticket. Uw reis moet aansluiten bij het reisbeleid van uw bedrijf. Daarnaast is er een zorgplicht voor de reiziger, ook wel bekend als de duty of care. Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Er is immers niets zo fijn als een professioneel team dat 24/7 voor u klaar staat in het geval van een calamiteit of annulering. Bovendien is het belangrijk dat de reiziger beschikt over de juiste reisdocumenten.

 

Munckhof Business Travel neemt al uw zorgen uit handen

Munckhof Business Travel neemt al uw zorgen uit handen als het gaat om business travel management. Wij beschikken over ervaren business travel consultants, die luisteren naar uw wensen en eisen. Er wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van geavanceerde technologie om een zakenreis samen te stellen die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen. Het maakt niet uit hoe vaak u reist. Of u een start-up bent of een multinational, wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Uw business travel management in één overzicht

Wilt u de regie liever zelf in handen houden? Dat kan! Met onze online boekingstool AVA Book is het mogelijk om zelf uw vliegtickets, treintickets, hotel, autohuur of transfer te boeken. Alle boekingen beheert u in één overzicht. Bovendien kunt u gebruik maken van onze 24/7 bereikbaarheidsdienst en aanvullende functionaliteiten als rapportagemogelijkheden. Op deze manier blijft u zelf aan het stuur, maar profiteert u wel van de kennis en kunde van een bedrijf dat gespecialiseerd is in business travel management.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

 

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe