Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Ontdek de voordelen van zakelijk reismanagement bij Munckhof Business Travel

Efficiënt en betrouwbaar zakelijk reismanagement

Als het gaat om zakenreizen is er niets zo belangrijk als een soepele en efficiënte reis. In het gehele proces van zakelijk reismanagement kan veel misgaan. Of het nu gaat om een klantbezoek, conferentie, beurs of ander zakelijk evenement. Het boeken van zakenreizen kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Munckhof Business Travel biedt excellente service en zorgt voor efficiënt en betrouwbaar zakelijk reismanagement dat uw bedrijf helpt tijd, geld en moeite te besparen. Met onze bewezen expertise en betrouwbare dienstverlening zorgen we ervoor dat uw zakelijke reizen vlekkeloos verlopen.

 

Professionele ondersteuning bij het plannen van uw zakelijke reizen

Als het gaat om zakelijk reismanagement wordt er vaak gedacht aan het boeken van een vlieg- of treinticket. Bij ons gaat zakelijk reismanagement echter veel verder dan dat. Wij zorgen ervoor dat uw reis past binnen het reisbeleid van uw bedrijf. Ook nemen we uw duty of care zeer serieus. Er is niets zo vervelend dat als een gebrek aan ondersteuning op reis als er iets mis gaat. Om die reden hebben wij ook de beschikking over een 24-uurs servicedienst. Bovendien kunnen wij u helpen met reisdocumenten, het boeken van een accommodatie, huurauto of transfer.

Munckhof Business Travel neemt al uw zorgen uit handen

Als het gaat om zakelijk reismanagement kan Munckhof Business Travel al uw zorgen uit handen nemen. Onze travel consultants luisteren naar uw wensen en eisen en werken nauw samen om een zakenreis samen te stellen die naadloos aansluit bij uw behoeften. Of uw reisfrequentie zich beperkt tot enkele keren per jaar of een multinational met uitgebreide reisbehoeften maakt niet uit. Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Zakelijk reismanagement in één overzicht

Wist u dat u uw zakenreizen ook eenvoudig zelf kunt boeken en zo de regie in eigen hand kunt houden? Met onze online boekingstool AVA Book kunt u zelf uw vliegtickets, treintickets, hotel, huurauto en transfer boeken. Al deze onderdelen staan binnen AVA Book in één overzicht. U kunt tevens gebruik maken van onze 24/7 bereikbaarheidsdienst en aanvullende functionaliteiten als rapportagemogelijkheden. Zo houdt u de regie in eigen hand, maar garanderen wij u wel efficiënt en betrouwbaar zakelijk reismanagement.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

 

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe