Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Internationale zakenreizen organiseren via een TMC

Er komt veel kijken bij het organiseren van internationale zakenreizen. Heb je al gedacht aan een travel policy, traveller tracking, kostenreductie, duty of care en reisdocumenten? Als Travel Management Company (TMC) helpen wij u om zo efficiënt mogelijk internationale zakenreizen te organiseren.

 

Zelf internationale zakenreizen organiseren of uitbesteden?

Twijfelt u tussen het zelf organiseren of het uitbesteden van uw zakenreis? Als TMC begrijpen wij dat het makkelijk is om zelf zakenreizen te boeken via websites als Cheaptickets of Skyscanner. Maar het boeken van internationale zakenreizen is meer dan dat.

Het is goed om te beseffen dat het tijdrovend is om continu de beste deals in de gaten te houden en het boeken een grote administratieve romplomp met zich meebrengt. Een TMC neemt al uw zorgen uit handen. Door direct contact met airlines en slimme systemen te gebruiken kunnen de voordeligste reizen geboekt worden. Bovendien kun je bij calamiteiten terugvallen op uw eigen team van reisexperts.

 

Waarom internationale zakenreizen organiseren met Munckhof Business Travel? 

Munckhof Business Travel gelooft dat het organiseren van internationale zakenreizen prettiger, effectiever én efficiënter kan. Daadwerkelijk persoonlijk contact is voor ons enorm belangrijk. Daarom stellen wij de mens centraal in onze dienstverlening. Onze doel is om uw zakenreis succesvol te maken.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Bij ons kunt u middels onze boekingstool AVA Book zelf vluchten, huurauto’s, hotels en nog veel meer vergelijken en boeken. Hierbij kunt u altijd terugvallen op onze expertise en 24-uurs servicedienst.

Naast zelf boeken kunnen onze travel consultants ook uw volledige internationale zakenreis organiseren, van A tot Z. Met de kennis van uw organisatie, uw zakenreizigers, onze boekingstool en 24/7 assistentie maken wij elke reis een succes!  


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe