Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER
Nieuws

Turkish Airlines onderstreept duurzame ambities met speciaal toestel

Door regio’s, culturen en economieën samen te brengen met haar vluchten naar meer dan 326 bestemmingen in vijf continenten, blijft Turkish Airlines haar vleugels openen voor de toekomst van onze wereld.

Turkish Airlines recentste initiatief voor verduurzaming was om milieuvriendelijke brandstof te gebruiken tijdens de vlucht van Istanbul – Parijs op 2 februari 2022. Het plan is om de frequenties en bestemmingen te verhogen die deze brandstof gebruiken, die nu wordt gebruikt op één vlucht per week voor vluchten naar Parijs, Oslo, Göteborg, Kopenhagen, Londen en Stockholm met een speciaal toestel. Duurzame vliegtuigbrandstof die zal worden gebruikt voor Turkish Airlines heeft 87 procent minder uitstoot van broeikasgassen in vergelijking met fossiele brandstoffen. Daarnaast heeft Turkish Airlines een van de jongste vloot ter wereld met meer dan 372 vliegtuigen met een gemiddelde van 8,8 jaar. Nieuwe vliegtuigen zoals de A350 en B787 Dreamliner zijn onlangs aan de vloot toegevoegd.

Istanbul Airport

Met het starten van de vluchtoperaties op 29 oktober 2018 onderscheidt Istanbul Airport zich met een jaarlijkse passagierscapaciteit van 90 miljoen in de eerste fase en een totale capaciteit van 200 miljoen wanneer alle fasen zijn voltooid. Istanbul Airport belooft haar bezoekers maximaal comfort door vluchten uit te voeren vanaf één enkele terminal. Istanbul Airport kan onafhankelijke parallelle operaties uitvoeren waardoor drie vliegtuigen tegelijkertijd kunnen landen en opstijgen). Met het openen van de derde onafhankelijke start- en landingsbaan, de tweede Air Traffic Control Tower en de tweede End Around Taxiway zijn de wachttijden op binnenlandse en internationale routes aanzienlijk verminderd.

Istanbul Airport, ‘s werelds ontmoetingspunt heet u van harte welkom en zorgt ervoor dat u de reiservaring van uw leven heeft. Profiteer bij binnenlandse vluchten van de Turkish Airlines Lounge Domestic. Als u internationaal vliegt, profiteer dan van Turkish Airlines Lounge Business.